2018-12-11 12:01


Victor Ponta, despre cazul lui Gheorghe Nichita: Nu ştiam că poţi fi arestat preventiv pentru spionarea unei iubite

 |  07:32
Victor Ponta, despre cazul lui Gheorghe Nichita: Nu ştiam că poţi fi arestat preventiv pentru spionarea unei iubite

Premierul Victor Ponta a declarat, referitor la cazul primarului din Iaşi, Gheorghe Nichita, că rezoluţia PSD privind retragerea funcţiei de partid pentru o persoană aflată în atenţia justiţiei se aplică în toate cazurile. Ponta a ţinut însă să precizeze că nu ştia că poate fi dispusă arestarea preventivă pentru "spionarea unei iubite".

"Cu siguranţă, Rezoluţia se aplică la absolut oricine. Se pune doar problema, în general, dacă şi pentru ce fapte arestăm preventiv oamenii. Eu nu ştiu despre ce e vorba în dosar, dar, după spionarea unei iubite, nu ştiam că pentru asta eşti arestat preventiv. Ca să nu spionezi o altă iubită sau de ce ?", a precizat premierul Victor Ponta în cadrul unei emisiuni la B1 TV.

Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, va fi cercetat în libertate sub control judiciar, ca şi şeful Poliţiei Locale ieşene şi şeful de serviciu din instituţie, toti trei fiind reţinuţi joi seară de procurorii DNA.

Decizia poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

Procurorii DNA au dispus, vineri, punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a primarului Iaşiului Gheorghe Nichita, pentru instigare la: folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, în formă continuată (cinci acte materiale), abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, acces ilegal la un sistem informatic şi operaţiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice.

Alături de Gheorghe Nichita, au fost reţinuţi directorul general al Poliţiei Locale Iaşi, Liviu Hliboceanu, pentru folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, în formă continuată (3 acte materiale) şi abuz în serviciu, şi Ştefan Avîrvarei, şef servicu în cadrul Poliţiei Locale, pentru folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, complicitate la abuz în serviciu, abuz în serviciu, acces ilegal la un sistem informatic şi operaţiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice.

Şefa unui serviciu din Primăria Iaşi, Adina Samson, în vârstă de 33 de ani, cu care edilul Gheorghe Nichita a avut o relaţie de câţiva ani, l-ar fi denunţat pe acesta la DNA, după ce el i-ar fi pus pe poliţiştii locali să o urmărească. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-03

TAGURI: victor, ponta, caz, gheorghe, nichita, nu, stie, poate, este, arestat, preventiv, spioneaza, iubita
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
03 Mai 2015

Ponta.....pe scurt esti IMBECIL....Oricine poate sa-si spioneze legal iubita cu detectivi particulari autorizati.....DAR NU CU POLITIA COMUNITARA PLATITA DIN BANII PUBLICI.....E TRAFIC DE INFLUENTA...SI NU NUMAI...POLITIA A FACUT UN ABUZ...S-A FACUT PRES IN FATA BARONULUI NESIMTIT...PLUS CA CANURILE INTERLOPE SUNT CONTROLATE DE ACELASI BARON...RETEA DE CRIMA ORGANIZATA A PSD CARE IMPLICA SI POLITIA COMUNITARA CU CLANURILE MAFIOTE....SA VA IA PE TOTI DNA-UL SCARBELOR SI PARCA RESPECTIVUL ERA SI CETATEAN STRAIN....ASTA CA SA SE COMPLICE SI MAI TARE SITUATIA.....IDIOTII DE LA IASI SA CRAPE IN PUSCARIE...ASTA MERITA....SAU SI TU TRIMITEAI SECURISTII SA VEZI CUI O MAI SUGE DACIANA...DE AIA NU STIAI CA SI-O TRAGE CU TURCESCU....BOULE BALTAT...GINERELE RASPOPITULUI...VAI DE STEAUA VOASTRA>>>>JEGURILOR
ISTIRIC SI FACATOAREA PISATA
03 Mai 2015

Iubita , Vaca se iubea si cu alti boi , nu ai ce sai faci , ea dadea din craci , peste tot . Sa gasit viitorul procuror sef in locul lui Bica , sa actioneze 100 secu si 50 masini plimbate la Bucale . Dosarul lu Base cu Blejnar urmariti , de la Brasov a disparut . Toti primari lucreaza cu mafioti si tigani din zona lor . La mine au construit blocuri si palate , ilegal , cu ei de mina . Curva daca nu o angaja el , era o centurista , cea ce este . Venea la primarie si servici , cu niste pantaloni ciorapi , cu chiloti tanga la vedere si pisata intre buci . Noua moda din primarii . Nu trebuia sa se incurce cu ea . Poate ciripea si secrete din primarie , era in stare de orce , numai sa faca bani . O Andreia si Mihaiela de la origini .
Random imageUltimele stiri


loading...