2018-12-15 07:29


Victor Ponta, după ce PNL se opune revizuirii Constituţiei: E o dovadă a mediocrităţii şi miopiei liberalilor

 |  09:50
Victor Ponta, după ce PNL se opune revizuirii Constituţiei: E o dovadă a mediocrităţii şi miopiei liberalilor

Premierul Victor Ponta a declarat că regretă profund faptul că liderii PNL "au anunțat oficial că au decis definitiv blocarea procesului de revizuire a Constituție”. Ponta a ţinut să precizeze că măsura este total greşită şi reprezintă încă o dovadă "a miopiei, mediocrității și lipsei de viziune" a liberalilor.

"Regret profund faptul că liderii PNL au anunțat oficial (după ce negaseră cu îndârjire câteva săptămâni) că au decis definitiv blocarea procesului de revizuire a Constituției! Este o măsură total greșită, încă o dovadă a miopiei, mediocrității și lipsei de viziune a actualei conduceri a PNL, care afectează fiecare cetățean", a scris premierul Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Victor Ponta a mai spus că "nu poți reforma statul român (să respecți standardele europene, să previi conflictele instituționale, să adaptezi imunitățile sau să facilitezi confiscarea bunurilor ilicite, etc.) fără să aduci modificările necesare la Constituție".

„Parlamentarii liberali (spre deosebire de noii lor colegi și frați pedeliști) au fost aleși în Decembrie 2012 pe baza promisiunii asumate de a revizui Constituția! Încă o răzgândire, încă o păcăleală, încă o dovadă de miopie politică din partea lor — iar în 2016 vor cere iar votul cetățenilor după ce au uitat tot ce au promis in 2012! Sper ca mintea de pe urmă să îi ajute pe liderii PNL să revină asupra acestor decizii total eronate! România are nevoie de o Constituție modernizată!!!", a completat premierul Victor Ponta. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-01

TAGURI: victor, ponta, pnl, opune, revizuire, constitutie, este, dovada, mediocritate, miopie, liberal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...