2018-12-17 16:56


Victor Ponta, după condamnarea lui Liviu Dragnea: A avut ghinionul să fie singurul în acest dosar

 |  13:33
Victor Ponta, după condamnarea lui Liviu Dragnea: A avut ghinionul să fie singurul în acest dosar

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, după condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de închisoare cu suspendare în dosarul referendumului, că acesta a avut ghinionul de a fi singurul în acest dosar.

Citeşte şi: UPDATE. Liviu Dragnea, condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului

Victor Ponta a mai spus că va vorbi cu preşedintele Klaus Iohannis, pentru a face o nouă nominalizare la conducerea Ministerului Dezvoltării.

”Sigur ca și domnul Dragnea, am văzut decizia Curții Supreme. E o decizie simbolică de condamnare a unei acțiuni politice: suspendarea președintelui Băsescu. Domnul Dragnea are ghinionul să fie singurul în dosar. Decizia a fost luată și de liderii PNL. Am făcut campanie. Nu regret nicio secundă. Regret că tot Curtea a anulat referendumul. De acum încolo, dacă se aplică regula din dosar și anume, dacă îndemni oamenii să vina la vot comiți o infracțiune...toți o să ne gândim cum să facem campanie electorală fără să îndemnăm oamenii să vină la vot. Decizia domnului Dragnea era de mult anunțată. Mi-a  prezentat demisia. Din PSD, eu am fost ales cu domnul Dragnea (n.r. pe perioada campaniei electorale). Am făcut echipă”, a precizat premierul Victor Ponta.

Citeşte şi: Reuters, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Al doilea caz din guvernul Ponta dobărât de acuzații grave

Liviu Dragnea a anunţat, vineri, că a demisionat din funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, iar luni, în cadrul şedinţei Biroului Permanent al PSD, îşi va depune mandatul de preşedinte executiv al partidului. Dragnea a luat această decizie după ce a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului.

Citeşte şi: Liviu Dragnea a DEMISIONAT din Guvern şi din funcţia de preşedinte executiv al PSD


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-15

TAGURI: victor, ponta, condamnare, liviu, dragnea, are, ghinion, este, singurul, dosar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HOTII ?
15 Mai 2015

INCREDIBIL DAR ADEVARAT , CFR CALATORI – 1.539.435.720 lei datorii ! "Prin impunerea lui Alexandru Petrescu, vicepresedinte PSD Diaspora, Ioan Rus a demonstrat ca isi continua campania de politizare si distrugere a companiei CFR Calatori. In octombrie 2014, Poşta Română, condusa de Alexandru Petrescu, a distribuit în timpul campaniei prezidenţiale, alături de talonul de pensie, peste patru milioane de flyere, comandate şi plătite de PSD, prin care pensionarii erau anunţaţi că prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohannis, vrea să le taie pensia dacă va ieşi preşedinte. Scandalul fluturaşilor otrăviţi împărţiţi de pesedişti a izbucnit înaintea primului tur al alegerilor prezidenţiale. Numirea pesedistului Alexandru Petrescu in fruntea CA de la CFR Calatori vine dupa ce Ioan Rus l-a impus ca manager general pe udemeristul Iosif Szentes, cel care a candidat pe lista UDMR, fara succes, la alegerile parlamentare intr-un colegiu din Vrancea. Acesta s-a remarcat in anii trecuti prin faptul ca impreuna cu fostul director general al CFR Calatori, Valentin Dorobantu, in prezent dirijorul trenurilor de la Regiotrans Brasov si ulterior cu Vasile Secara in acest moment sub control judiciar, au tesut mersul trenurilor in interesul companiilor private de transport feroviar de calatori, punand astfel umarul la ruinarea companiei de stat. Totodata, Ioan Rus ii mentine in CA de CFR Calatori pe directoarea Dana Galbeni Rachila, cea care este acuzata de Curtea de Conturi a Romaniei de insusirea ilegala de catre mai multe persoane din ograda Ministerului Transporturilor de indemnizatii conform OUG 109/2011 din CA si AGA in valoare de circa 1.200.000 de euro. Mai mult, Dana Galbeni Rachila a detinut o firma impreuna cu cea care dirijeaza si regizeaza de ani buni toate achizitiile "in totalitate legale" de la CFR Calatori - Carmen Maria Popescu. Rusine sa va fie !!!
Random imageUltimele stiri


loading...