2019-02-23 01:43


Victor Ponta: Eu ştiu de blaturile lui Dragnea încă din 2015 şi am refuzat să fiu părtaş

 |  12:42
Victor Ponta: Eu ştiu de blaturile lui Dragnea încă din 2015 şi am refuzat să fiu părtaş

Fostul premier Victor Ponta a declarat, vineri, că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a chemat pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, din Japonia să prezinte decizia în cazul DNA, a fost cu premierul Dăncilă la Cotroceni pentru a discuta cu preşedintele Klaus Iohannis, dar „nu a avut curaj să deschidă subiectul Kovesi”, afirmând, ironic, că liderul social-democraţilor va spune că nici nu a văzut înregistrările apărute în spaţiul public, deoarece se uita la serialul „Suleyman”.

„L-a adus pe Tudorel Toader din vacanţa din Japonia ca să spună că mai vedem joia viitoare, a dat fuga la Cotroceni, ascuns în fustele Vioricăi Dăncilă, să se roage - degeaba - de Iohannis, a convocat CEX al PSD să pună presiune, dar nu a avut curaj să deschidă subiectul Kovesi - şi acum o să ne spună că el nici nu a văzut emisiunile tv cu înregistrările procurorilor de la Ploieşti - că se uită pe Kanal D la Suleyman!”, a scris Victor Ponta pe contul său de Facebook.

Deputatul menţionează că a mai văzut „această comedie de doi bani” a lui Liviu Dragnea şi susţine că ştie toate “blaturile” liderului social-democraţilor încă din 2015, dar spune că el a refuzat să facă parte din ele.

„Eu am mai văzut această comedie de doi bani tot cu Dragnea regizor - mai ales în primăvara lui 2016, când Guvernul Cioloş - votat şi sprijinit de Liviu Dragnea - a propus numirea Laurei Codruţa Kovesi pentru un nou mandat la conducerea DNA! Eu ştiu de blaturile lui Dragnea încă din 2015 şi am refuzat să fiu părtaş la ele - se pare, însă, că mai găseşte mulţi cărora le place să fie traşi pe sfoară!”, a continuat Ponta.

De asemenea, aceasta afirmă: „Şi între timp mai vorbim de Legea salarizării? De pensii? De inflaţie? De ROBOR? De fonduri europene? De investiţii? NU – ghinion”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-16

TAGURI: victor ponta, liviu dragnea,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...