2019-01-20 13:23


Victor Ponta felicită Casa Regală de Ziua Regalității

 |  12:07
Victor Ponta felicită Casa Regală de Ziua Regalității

Casa Regală a fost felicitată de șeful Guvernului de la București, Victor Ponta, de Ziua Regalității. Politicianul român a explicat că monarhia a avut un rol fundamental în istoria României.

Social-democratul Victor Ponta a felicitat Casa Regală de Ziua Regalității. „Vreau cu această ocazie să transmit, în numele Guvernului României și al meu, cele mai bune gânduri de respect și considerație față de Casa Regală, în semn de apreciere pentru contribuția adusă istoriei, integrității și identității noastre naționale”, se arată într-un mesaj publicat de premier pe contul său de Facebook. El a subliniat că Ziua Regalității este una dintre cele mai importante sărbători din România.

Ponta a salutat totodată declararea zilei de 10 Mai ca sărbătoare națională, explicând că rolul regilor României a fost esențial în istoria modernă a României, informează Mediafax. „Casa Regală a sprijinit România în momente dificile, ne-a învățat ce înseamnă patriotismul și a oferit țării o direcție puternică prin definirea unor repere morale înalte. Avem obligația să susținem aceste valori, să ne respectăm istoria și să învățăm noile generații să facă la fel”, a mai scris liderul PSD.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-10

TAGURI: victor, ponta, felicita, casa, regala, ziua, regalitatii, mai, patriotismul, valori, istoria
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIA
10 Mai 2015

O zi cu semnificatie falsa,sa mai citeasca ceva istorie!!!
CROCODILUL FLAMAND
10 Mai 2015

POPANDAU MOSSAD,PARCA ERAI MARE FAN CHE GUEVARA.....SI LENIN-MARX...ASTIA NU SE POTRIVESC CU ARISTOCRATIA DECAT LA TINE IN MOGOLO-TI-GANGISTAN....CAND ATI FOST COLONIE BRITANICA....SCLAVI LA ENGLEZI...SE PARE CA TI-A PLACUT SA STAI CAPRA LA TONY BLAIR..SI DUPAIA IN GENUNCHI LA PROHABUL LUI NASTASE...DUPA CE TE-AU FACUT POSTA TOTI POPONARII LA PARIS...APROPOS PE DACIANA CINE DREAQU O MAI COTZAIE...CA TURCESCU S-A INSURAT
Random imageUltimele stiri

loading...