2019-01-17 01:03


Victor Ponta informat despre întâlnirea Antonescu-Băsescu

 |  11:39
Victor Ponta informat despre întâlnirea Antonescu-Băsescu

Victor Ponta a declarat că este informat despre o întâlnire care are loc sâmbătă între preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi şeful statului şi crede că în urma acestor discuţii va exista o decizie privind viitorul ministru al Transporturilor.

"Ştiu de o întâlnire între preşedintele ţării şi preşedintele Senatului şi probabil că în urma acestei întâlniri vom avea o decizie referitoare la viitorul ministru al Transporturilor. Propunerea mea o cunoaşteţi, însă fiind vorba despre o decizie politică până la urmă, ţinând de un minister important, cred că e un lucru foarte bun ca preşedintele ţării şi preşedintele PNL să aibă şi o discuţie pe această temă", a afirmat sâmbătă Victor Ponta, înainte de începerea ceremoniei dedicate Zilei Aviaţiei.

Primul ministru a precizat că a avut vineri seara o întâlnire cu Crin Antonescu şi că, în mod firesc, va mai avea o întâlnire cu copreşedintele USL.

Preşedintele Senatului şi al PNL, Crin Antonescu, are sâmbătă dimineaţă o întâlnire la Palatul Cotroceni cu preşedintele Traian Băsescu. Cel mai probabil discuţiile dintre cei doi se axează pe desemnarea viitorului ministru al Transporturilor, transmite Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-20
Citeste si:
Victor Ponta despre Ovidiu Silaghi, înregistrarea cartelelor pre-plătite şi fondurile europene
Ovidiu Silaghi, propunerea PNL pentru Transporturi. Fenechiu se resimte: E cea mai grea perioadă din viaţa mea
UPDATE. Conducerea PNL a decis nominalizarea lui Ovidiu Silaghi ca ministru al Transporturilor

TAGURI: victor, ponta, intalnire, antonescu, basescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...