2019-03-22 14:44


Victor Ponta: ”Kovesi a făcut politică, nu justiție”

 |  21:01
Victor Ponta: ”Kovesi a făcut politică, nu justiție”

Fostul premier, Victor Ponta s-a declarat mulțumit de decizia luată în cazul procurorului Negulescu, comentând, în același timp, abuzurile din justiție și lipsa de atitudine a șefei DNA, Laura Kovesi.

”Kovesi, prin toata atitudinea sa a facut politica, nu justitie si a afectat grav munca multor procurori care sunt convins ca sunt in regula. Cand Kovesi a trecut de la justitie la politica si a trecut de la dorinta de a face ceva bun la dorinta de a-si pastra un loc de conducere, e normal sa se intample astfel de lucruri. Ce este rau e ca eu nu vad ca cineva sa fi raspuns pt toate abuzurile, asta ca nu mai e portocala in magistratura am inteles, dar vorbim de vieti distruse, de tragedii, de cariere, de ani pierduti.

Eu am citit legile justitiei , nu se schimba nimic, lucrurile raman inainte. Ori asta e cel mai rau, astazi cand vorbim nu exista nicio modificare legislative care sa le opreasca, cu o singura exceptie, notabila de altfel, si anume faptul ca nu mai pot procurorii sa ii ancheteze cand vor pe judecatori, asta e un lucru bun, dar e f putin fata de ce trebuia facut.

De asta ma deranjeaza: ca ne luptam cu statul paralel, eu citesc legile, va dau o veste proasta, portocalii vor actiona nestingheriti” a declarat Victor Ponta la RTV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-30

TAGURI: premier, ponta, legile justitiei, procurori, kovesi, portocala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TO : PUIE MONTA
31 Ian 2018

AI APARUT DOBITOCULE ? UNDE ERAI LA ALEGEREA GUVERNULUI ?
COCINA PSD
31 Ian 2018

a aparut sluga lui ghitza in peisaj securistul puie monta
2POSTACI ONANISTI
01 Feb 2018

2 onanisti bautori de pipi cu creere rase
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...