2018-12-12 14:02


Victor Ponta: Le transmit colegilor din presă, chiar şi celor care ma critică, mult succes în activitate

 |  12:56
Victor Ponta: Le transmit colegilor din presă, chiar şi celor care ma critică, mult succes în activitate

Premierul Victor Ponta le transmite, duminică, "colegilor din presă", inclusiv celor care îl critică "indiferent" ce face, mult succes în activitate, cu ocazia Zilei Mondiale a Libertăţii Presei.

"Cu ocazia Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, le urez tuturor colegilor din presă, inclusiv celor care mă critică indiferent ce fac, mult succes în munca lor! Avem împreună datoria să ajutăm la ridicarea societăţii româneşti, inclusiv prin calitatea dezbaterii publice, şi puteţi conta pe mine în construirea unei agende publice constructive, cu respect pentru argumente şi cetăţeni", a scris premierul Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Prim-ministrul a mai precizat că articolul 30 din Constituţia României privind libertatea de exprimare este, poate, cea mai puternică lectură care poate fi parcursă cu ocazia Zilei Mondiale a Libertăţii Presei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-03

TAGURI: victor, ponta, transmite, colegi, presa, critica, mult, succes, activitate, zi, mondiala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
03 Mai 2015

ATUNCI PINOKIO executa-l (demite-l) pe PALADA tau din functia de purtator de cuvant al PSD pt ca isi bate joc de presa si jurnalisti dupa ce se manifesta ca un mascarici.....................
ANONIM
04 Mai 2015

ALOO PINOKIO/////În România se micșorează bucățică cu bucățică una din cele mai frumoase zone împădurite din Europa, cea a Carpaților. Unele defrișări sunt ilegale. Lemnul ajunge, sub formă de parchet sau peleți (bețișoare din rumeguș, folosite la încălzit – n.r.), și în Germania. ”În România se fură 4,5 milioane de metri cub de lemn pe an. O dată și jumătate cât Piramida lui Keops” RASPOPITUL ILIE SARBU cata SPAGA PRIMESTE pt acest dezastru mondial?????????????
Random imageUltimele stiri


loading...