2018-12-12 11:53


Victor Ponta: Lucia Varga este deputatul PNL care a promovat interesele firmei Schweighofer pentru Codul Silvic

 |  07:30
Victor Ponta: Lucia Varga este deputatul PNL care a promovat interesele firmei Schweighofer pentru Codul Silvic

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică, în cadrul unei emisiuni la România TV, că Lucia Varga este deputatul PNL care a promovat în Parlament interesele firmei Schweighofer pentru Codul Silvic. Ponta a ţinut să precizeze că nu întâlnirile cu firma sunt anormale, ci susţinerea unor interese private.

Lucia Varga a fost secretar de stat în Ministerul Mediului în 2005-2008 şi ministru delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură în Guvernul Ponta din decembrie 2012 până la ieşirea PNL de la guvernare.

Fiind întrebat, la România TV, dacă Lucia Varga este persoana la care s-a referit ca fiind parlamentarul care, pe baza unei calităţi publice anterioare, ar fi promovat în Parlament interesele Schweighofer, Victor Ponta a răspuns: "Exact !".

Premierul a mai spus că nu întâlnirile unui parlamentar cu reprezentanţii unei firme sunt anormale, ci faptul că acel politician promovează pe urmă cu obstinaţie anumite prevederi legale care favorizează firma respectivă.

Victor Ponta a mai afirmat că preşedintele Klaus Iohannis nu văzuse exact care au fost declaraţiile sale pe această temă şi că nu are sentimentul că buna sa colaborare de până în prezent cu şeful statului se apropie de final.

Premierul a susţinut că va colabora în contnuare foarte bine cu Klaus Iohannis, chiar dacă "presa băsistă" este nemulţumită că preşedintele şi prim-ministrul nu se ceartă.

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, că îşi menţine acuzaţiile la adresa "unei doamne deputat, fost ministru, de la PNL" care s-a întâlnit cu firma austriacă Schweighofer pentru Codul Silvic şi promovează în Parlament interesele unei firme private. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-18

TAGURI: victor, ponta, lucia, varga, deputat, pnl, promoveaza, interese, firma, schweighofer, codul, silvic
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TARE!
18 Mai 2015

Asta se certa la Tv cu "fa Doino", care-s mai 'nevinovate' :)))) Putori amandoua...
Random imageUltimele stiri


loading...