2018-12-10 04:15


Victor Ponta: M-am decis să mai stau încă 10-15 ani la guvernare pentru ca MAI şi ANAF să realizeze o bază de date cu amenzile rutiere

 |  12:20
Victor Ponta: M-am decis să mai stau încă 10-15 ani la guvernare pentru ca MAI şi ANAF să realizeze o bază de date cu amenzile rutiere

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că s-a decis să mai stea "încă 10-15 ani" la guvernare, deoarece de atâta timp are nevoie Ministerul de Interne (MAI) şi ANAF ca să realizeze o bază de date comună cu amenzile rutiere, pentru a putea fi verificată plata acestora.

Victor Ponta a făcut aceste declaraţii înaintea lansării Centrului de Inovare în Securitate Cibernetică, eveniment la care accesul presei nu a fost permis. Discuţia a fost însă suprinsă şi transmisă în direct pe canalul de Youtube al Guvernului.

Premierul şi-a exprimat nemulţumirea cu privire la faptul că nu există o bază comună a Poliţiei şi ANAF privind amenzile rutiere.

"M-am hotărât să mai stau încă 10-15 ani la guvernare. Cam în atâta timp le va ajunge celor de la Interne cu cei de la ANAF să facă o bază comună cu amenzile de circulaţie. Domnule, cum, e posibil în secolul XXI să nu poţi să intru într-o bază de date, să-mi spună cine a luat amendă ? Bănuiam că nu e ceva atât de complicat tehnologic încât să ai o singură bază de date între Poliţie şi... Domnule, spune-mi şi mie cine a luat amendă, de radar, de ce-o fi, de parcare... Nu se poate, dom’le!", le-a spus premierul Victor Ponta participanţilor la eveniment.

Premierul a apreciat totuşi că, dacă i-ar cere ministrului de Interne, Gabriel Oprea să le introducă pe agenda şedinţei de guvern, în şapte zile ar putea exista actele normative pentru o astfel de bază de date.

"Nu suntem o ţară aşa mică, cum e America, suntem mai mare, e mai complicat", a glumit premierul Victor Ponta. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-13

TAGURI: victor, ponta, decide, sta, inca, 10, 15, ani, guvernare, mai, anaf, face, baza, date, amenda, rutiera
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
13 Mai 2015

si eu am platit aceeasi amenda de mai multe ori...la ANAF-ul idiotilor patronati de tine....CAMPION LA AMENZILE RUTIERE INCASATE DE MAI MULTE ORI E GENERALUL ONTZANU-HOTZEANU...LA SECTORUL 2...E DE-AL TAU.....KRAKRAAAAA DE DINCOLO DE GANGE...A VENIT IN ZBOR PLANAT LA ROMANIKA FARA SA DEA DIN ARIPI
Random imageUltimele stiri


loading...