2019-01-23 07:28


Victor Ponta: Nu ştiu dacă să râd sau să plâng când aud "atâţia proşti care publică ştiri"

 |  15:11
Victor Ponta: Nu ştiu dacă să râd sau să plâng când aud "atâţia proşti care publică ştiri"

Premierul Victor Ponta le-a spus, miercuri, miniştrilor că nu ştie dacă să râdă sau să plângă atunci când aude "atâţia proşti care publică ştiri" şi afirmă că noul ministru al Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh îl are pe Liviu Dragnea ca naş creştin, deşi este musulmană.

"Ca şi până acum, presiunile vor fi mari. Am aflat că doamna ministru, deşi este musulmană, are un naş creştin. Deci, nici nu ştiu dacă să râd sau să plâng când aud atâţia proşti care publică ştiri, dar mă rog, asta e", a spus premierul Victor Ponta miniştrilor, în şedinţa de guvern.

Fostul ministru Liviu Dragnea a declarat, miercuri, că Sevil Shhaideh nu îi este fină, deoarece în religia musulmană nu există termenul de naş. Dragnea a afirmat astfel că la căsătoria acesteia i-a fost "martor", alături de alte persoane.

"În religia musulmană nu există termenul de naş. Sunt martori. Atunci când se căsătoresc doi, un bărbat şi o femeie de religie musulmană, sunt unii care participă la acel eveniment şi care sunt martori. Nu există termenul de naş şi fin", a precizat Liviu Dragnea.

Acesta a mai spus că o cunoaşte pe Sevil Shhaideh de 15 ani, iar la căsătoria acesteia a fost martor alături de alte persoane.

Președintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind numirea lui Sevil Shhaideh în funcția de ministru al Dezvoltării, potrivit unor surse oficiale, citate de Agerpres. Aceasta urmează să depună jurământul de învestitură la ora 17.00 la Palatul Cotroceni.

Premierul Victor Ponta i-a transmis, miercuri, preşedintelui Klaus Iohannis propunerea ca Sevil Shhaideh să fie numită ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, funcţie ce a rămas vacantă în urma demisiei lui Liviu Dragna, condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-20

TAGURI: victor, ponta, nu, stie, rade, plange, aude, prosti, publica, stiri, sevil, shhaideh, dragnea, nas
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...