2019-01-22 06:23


Victor Ponta: Nu sunt grăbit în politică

 |  09:20
Victor Ponta: Nu sunt grăbit în politică

Suprapunerea referendumului pentru modificarea Constituţiei cu primul tur al alegerilor prezidenţiale ar fi cel mai raţional lucru, a declarat premierul Victor Ponta.

Întrebat duminică la TVR, dacă se gândeşte la suprapunerea alegerilor prezidenţiale cu referendumul, premierul a precizat: "Dacă mă întrebaţi astă seară (n.r. duminică) şi aici, mi se pare cel mai raţional acest lucru, dar e o decizie pe care nu pot să o iau eu, o să o discutăm şi o să decidem".

Referindu-se la decizia Curţii Constituţionale, conform căreia legea prin care a fost scăzut pragul de prezenţă la referendum se aplică la un an de la data intrării în vigoare, premierul a afirmat că în această perioadă va fi interesat de dezvoltarea economică a României.

"Nu sunt grăbit în politică. Un an de zile trece repede în politică. Avem foarte multă treabă un an de zile, de acum încolo, în special cu partea economică. 99% din energia mea şi din puterea mea personală şi politică o voi folosi în următorul an pentru dezvoltarea economică a României. (...) După ce trece acest an de carantină, putem să organizăm foarte bine referendumul, că se va organiza odată cu primul tur al prezidenţialelor - nu-i nimic rău. Cred că şi preşedintele Băsescu a făcut un referendum odată cu primul tur", a declarat Ponta. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-01

TAGURI: victor, ponta, referendum, constitutie, alegeri, prezidentiale
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...