2019-02-23 07:06


Victor Ponta: Nu trebuie sa asistăm cinic şi egoist la dezastrul produs de echipa Dăncilă - Dragnea

 |  11:45
Victor Ponta: Nu trebuie sa asistăm cinic şi egoist la dezastrul produs de echipa Dăncilă - Dragnea

Fostul premier, Victor Ponta, lansează un apel fără precedent după remanierile din guvernul Dăncilă.

"Romania se pregateste sa preia la 1 Ianuarie presedintia semestriala Consiliului Uniunii Europene / Doamna Viorica Dancila si “Echipa” guvernamentala a Dlui Liviu Dragnea vor reprezenta Romania timp de 6 luni in toate procesele de coordonare a activitatii europene ( BREXIT, viitorul buget al UE, migratia , piata europeana a muncii, armata europeana, securitatea energetica, schimbarile climatice samd ) - in plus va gestiona si perioada de alegeri pentru Parlamentul European si o noua Comisie !!!!

Preocuparea principala a Partidului ProRomania va fi in aceste 6 luni in directia sprijinirii pozitiilor si intereselor nationale ale Romaniei pe plan european / cu resurse umane , initiative si proiecte concrete si suport politic / Echipa ProRomania considera ca sunt cativa ( foarte putini din pacate) romani - ministrii Teodor Melescanu si George Ciamba , comisarul european Corina Cretu sau ambasadorul nostru la UE Luminita Odobescu - capabili sa “repare” si sa salveze imaginea tarii noastre in fata gravelor prejudicii cauzate de incultura, incompetenta si impostura Premierului si a restului evhipei guvernamentale.

Cred ca este datoria ProRomania dar si a celorlalte forte politice , a Presedintelui si a institutiilor Statului ca , timp de 6 luni, sa puna impreuna toate resursele pozitive disponibile pentru a salva pozitiq si imaginea Romaniei in Europa / nu trebuie sa asiatam cinic si egoist la dezastrul produs de Echipa “Dancila - Dragnea” ; in final rusinea lor se va reflecta asupra intregii tari iar nota de plata o vom platii cu totii / Situatia din PSD este, pana la urma, problema actualilor conducatori ai Partidului si ai celor care ii accepta fara sa faca nimic - cel care asista pasiv la abuzuri este complice si mu victima / Liviu Dragnea speculeaza foarte bine pe de o parte lasitatea, oportunismul si lacomia celor care sunt numiti in functii si, pe de alta parte, lipsa de viziune , de curaj si de leadership a “opozantilor” sai ( cu singura exceptie reprezentata de Gabriela Firea) ; in plus foloseste eficient reteaua mafiota a “vanatorilor” de pe terenurile TELDRUM pentru a deturna banii publici si a-i folosi pentru a cumpara mass media si sprijin politic ; faptul ca actualii lideri sunt toti “traseisti” veniti din alte partide explica lipsa totala a unei ideologii si a unor valori sanatoase ; avand ca unic program de guvernare schimbarea legilor penale pentru a-i scapa pe cativa de inchisoare este o strategie cinica si, in final, pierzatoare - dar acum este Partidul lor si fac ce vor ei cu acesta.

Atata timp cat acest grup de indivizi asigura insa conducerea Guvernului, a Parlamentului, a multor institutii publice ( Curtea de Conturi, ASF, CNA etc) si, timp de 6 luni , a Consiliului UE problema lor devine problema noastra - nu trebuie sa asistam pasiv la ce se intampla pentru ca pretul va fi urias pentru viitorul tarii noastre.

La ProRomania suntem pregatiti cu oameni si proiecte pentru cele 6 luni de Presedintie a UE / speram insa sa nu fim singuri in acest efort - doar unirea fortelor pozitive ne poate salva! Trebuie sa fim toti ProRomania!", scrie Victor Ponta pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-11-20

TAGURI: victor ponta, dancila, dragnea,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
20 Noi 2018

Puie ,ai intrat in caruselul prostilor dementi Asa spunea si Sasul despre tine ca ai o palarie prea mare Ai uitat asa i !Sunteti la fel toti !
PLAGIATOR CORUPT
20 Noi 2018

Toti pesedeii analfabeti de la votant la premier sunteti din acelasi aluat. Hoti , borfasi si lichele cu carnet rosu spurcat. Sunteti niste gunoaie bolsevice fara viitor. Socialismul NU A ADUS PROGRES NICAIERI IN LUME , NICI INCHINA UNDE TOT INITIATIVA PRIVATA A ADUS PROGRES. DOAR POPULISM IEFTIN PENTRU SARACII ANALFABETI FUNCTIONALI SI PENSIONARII NOSTALGICI AI REGIMULUI COMUNIST CARE I-A INDOBITOCIT CU LOZINCI FOLOSITE SI AZI DE MAFIA PSD.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...