2018-12-15 02:06


Victor Ponta, precizări despre "nevinovăţia" lui Dragnea din dosarul Referendumului

 |  14:56
Victor Ponta, precizări despre "nevinovăţia" lui Dragnea din dosarul Referendumului

Victor Ponta a declarat luni că, în opinia sa, președintele PSD, Liviu Dragnea, este nevinovat în dosarul "Referendumul", în care a fost condamnat, în primă instanţa, la închisoare cu suspendare.

"Cred că domnul Dragnea este nevinovat în dosarul în care a fost acuzat. Orice altceva nu am voie să comentez și nu pot să comentez. (...) Am fost, am depus mărturie în instanță, nu e o chestie politică, e o chestie că m-am dus în instanță și am vorbit știind, întâmplător, foarte bine ce s-a întâmplat în 2012. Restul lucrurilor nu pot să le comentez. Repet, opinia mea de cetățean este că domnul Dragnea nu a încălcat nicio lege în 2012 pentru care să răspundă din punct de vedere penal", a precizat Victor Ponta, la DC News.

Fostul premier a mai spus că, în cazul în care se va ajunge la o condamnare definitivă a lui Liviu Dragnea, decizia pe linie politică îi aparține acestuia.

"Aceasta este doar decizia domniei sale și a PSD. Vreau să vă asigur că nu aștept, Doamne ferește, să pățească ceva rău Dragnea să-i iau eu locul. Nici vorbă de așa ceva", a precizat Victor Ponta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-25
Citeste si:
Victor Ponta: Ascensiunea MP şi a lui Traian Băsescu în politică, un cancer pentru România
Victor Ponta, despre cazul Gabriel Oprea: Dacă fac vreun comentariu, îi fac rău...

TAGURI: victor ponta, precizare, nevinovatie, liviu dragnea, dosar, referendum
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...