2019-01-17 07:05


Victor Ponta RĂSPUNDE propunerilor venite din PSD: ”Nu suntem de vânzare”

 |  21:46
Victor Ponta RĂSPUNDE propunerilor venite din PSD: ”Nu suntem de vânzare”

Fostul premier Victor Ponta spune că atât el, cât şi fostul ministru Sorin Cîmpeanu au fost sunaţi de membri PSD pentru a li propune diverse funcţii în Guvernul PSD-ALDE. Fostul premier a precizat că a refuzat propunerile social-democraţilor.

”Pe Sorin Cîmpeanu îl sună zi de zi toți pesediștii dacă nu vrea să vină în Guvernul PSD. Ne vor pe toți. Am primit și eu o groază de propuneri. Să ne întâlnim să ne împăcăm, să ne vedem, să discutăm. Dl Dragnea a constatat că majoritatea oamenilor politici pot fi cumpărați cu o funcție. Ce nu a înțeles e că nouă, celor de la Pro România, nu are ce să ne ofere și că nu suntem de vânzare”, a spus Ponta.

„Eu vorbesc de cei din jurul dnului Dragnea care umblă peste tot, de la nivelul de Pro România până la nivelul de consilieri generali cu tot felul de propuneri. Ce să-mi dea, un contract cu Tel Drum, o funcție de ministru? Le-am spus că au greșit destinația”, a adăugat el.

Victor Ponta a fost prim-ministrul României din partea PSD din 2012 până în 2015. A demisionat în urma protestelor ample care au avut loc în toată ţara după incendiul din clubul Colectiv. Ruptura sa de PSD, partid pe care l-a condus timp de cinci ani, a venit în 2017, în urma unui conflict cu Liviu Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-10-20

TAGURI: ponta, propuneri, psd, sorin campeanu, guvern psd alde, dragnea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
21 Oct 2018

Aceasta javră este VANDUTA de mult
@ANONIM
21 Oct 2018

Câti ani l-ai pupat in cur , nu era javra ? Javre sunt toti ciumatii rosii analfabeti si cretini. Distrugatorii democratiei si izolatori ai Romaniei de lumea civilizata.sunt toti care ACCEPTA SA FIE CONDUSI DE UN PUSCARIAS CARE A DISTRUS IN DOI ANI TOATE INSTITUTIILE STATULUI. HUUUU...LICHELE BOLSEVICE.
Random imageUltimele stiri

loading...