2019-01-17 13:12


Victor Ponta: Relaţia mea cu Klaus Iohannis este de colaborare instituțională foarte normală

 |  07:12
Victor Ponta: Relaţia mea cu Klaus Iohannis este de colaborare instituțională foarte normală

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seară, în cadrul unei emisiuni la Digi 24, că relația sa cu președintele Klaus Iohannis este „de colaborare instituțională foarte normală”. Ponta a ţinut să precizeze că atunci când apar comunicatele PNL, nu înțelege că îl atacă şeful statului.

„Nu a influențat în niciun fel Codul Silvic relația, în continuare, de colaborare instituțională foarte normală cu președintele”, a precizat premierul Victor Ponta.

Fiind întrebat dacă se delimitează de comunicatul PSD în care se sugera că președintele ar fi putut fi influențat de lobby-ul celor care nu mai pot fura bani din Sănătate sau al celor care exploatează pădurile, Victor Ponta a spus: „Nici când apar comunicatele de la PNL eu nu înțeleg că mă atacă președintele, nici invers nu este valabil”.

Premierul a declarat că este de acord și cu propunerea preşedintelui Klaus Iohannis de a discuta în CSAT pe tema defrișărilor ilegale „pentru că nu poate fi combătut un fenomen atât de grav și de complex cum e tăierea ilegală doar de către poliție, sau doar de către Guvern sau doar de către Justiție, ci trebuie un efort conjugat”.

Victor Ponta a mai spus că există lobby al celor interesați pe lângă mai multe instituții ale statului: "Există acest lobby pe care diverse companii, inclusiv compania Schweighofer, și l-au făcut la Guvern, la Parlament, pe care eu (...) l-am considerat interesat în ceea ce îi privește".

Referitor la Codul Silvic, premierul Victor Ponta s-a pronunțat clar în favoarea păstrării limitei "de 30% din piață, maximum pe care poate să îl aibă o companie".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-12

TAGURI: victor, ponta, relatie, klaus, iohannis, este, colaborare, institutionala, foarte, normal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...