2018-12-14 01:01


Victor Ponta: România vrea să intre în zona euro în 2019. Este nevoie de consens politic

 |  11:59
Victor Ponta: România vrea să intre în zona euro în 2019. Este nevoie de consens politic

Premierul Victor Ponta a precizat, vineri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că România vrea să intre în zona euro în a doua parte a anului 2019, dar este nevoie de un consens politic pentru îndeplinirea acestui obiectiv.

"România își dorește să intre în zona euro în a doua parte a anului 2019. Este un moment simbolic pentru că tot atunci România va avea președinția UE. Dar avem câțiva pași esențiali pe care trebuie să-i facem pentru a atinge acest obiectiv. În primul rând, avem nevoie de un consens politic de care sa ne ținem până în 2019. În al doilea rând, de implicarea în acest proiect a reprezentanților lumii economice: patronate, IMM-uri și sindicate. Oamenii trebuie să înțeleagă ce înseamnă trecerea la euro, care sunt avantajele și dezavantajele", a precizat premierul Victor Ponta. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-29

TAGURI: victor, ponta, romania, vrea, intra, zona, euro, 2019, este, nevoie, consens, politic, obiectiv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
29 Mai 2015

in traducere pentru omul de rand ISARESCU SI MAFIA LUI PERSONALA VREA SA VA MAI CAPUSEZE CU NISTE SUTE DE MILIARDE DE EURO SI MAI ARE NEVOIE DE CATIVA ANI DE CIORDEALA...TZAPTZARAP MANKATZASSSHHHH CA NU NE AJUNGE CAT AM FURAT....ROMANII ASTIA PROSTI SA MUNCESTE SI SPAGILE SA NI LE PLATESTE
Random imageUltimele stiri


loading...