2019-04-23 21:27


Victor Ponta, SFAT pentru Iohannis: Ce întrebare să pună la REFERENDUM ca să scape de Dragnea

 |  22:58
Victor Ponta, SFAT pentru Iohannis: Ce întrebare să pună la REFERENDUM ca să scape de Dragnea

Liderul Pro România, Victor Ponta are un sfat pentru președintele Iohannis. Ponta are o întrebare cheie pentru români la referendum astfel încât să fie siguri că Dragnea nu mai ocupă nicio funcție publică.

”Nu știu ce întrebare va pune președintele, dar vă spun ce întrebare aș pune eu: ”Sunteți de acord ca cei condamnați definitiv să nu mai fie deputați, senatori, miniștri?”. Eu vorbesc despre un referendum la care eu aș vota DA.”, a spus Victor Ponta conform Stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-03-21

TAGURI: victor ponta, intrebare, referendum, iohannis, dragnea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
20 Mar 2019

sunteti de acord cu legea martiala si cei care nu pot justifica averile sa fie executati in 24 de ore la fel ca cEAUSESTII?
ANONIM
21 Mar 2019

Sunteti de acord cu SCOATEREA PSD IN AFARA LEGII , CONFORM LEGII PARTIDELOR POLITICE ART. 46 al. b , c , d ????????? Aceasta organizatie mafiota reprezinta interese obscure de grup.
ANONIM
21 Mar 2019

Sunteti deacord ca presedintele tarii sa nu aiba dubla cetatenie Sunteti deacord ca Iohannis sa raspunda in fata legii pentru hotiile (are aproape 100 de dosare penale)sale in Romania ?Sunteti deacord ca partidele care au comis crime impotriva umanitatii ,care au ucis 11000 de tarani sa fie scoase inafara legii Aceste partide mafiote scot capul had din gunoi si vor sa decida soarta noastra
VALTER COJMAN
21 Mar 2019

Intrebare pentru Ponta: Cu dreptul fundamental de a alege si de a fi ales cum ramane? Te caci pe el asa cum te-ai cacat pe toate promisiunile facute poporului roman in 2012? Atat timp cat instanta nu i-a suspendat sau interzis acest drept fundamental, are dreptul de a alege si de a fi ales si asta implica si functiile de conducere... Am impresia ca dosarele tale se inchid in urma unei intelegeri cu statul paralel securisto-stalinisto-nazist de tip mafiot (creat de Basescu si perpetuat de IohaniSS) prin care tu il ajuti sa scape de Dragnea si PSD... E singura explicatie plauzibila.
Random imageUltimele stiri


STARBAG