2018-11-20 19:47


Victor Ponta: Sunt 20 de milioane de oameni în România care ar fi mult mai buni preşedinţi decât Băsescu

 |  06:17
Victor Ponta: Sunt 20 de milioane de oameni în România care ar fi mult mai buni preşedinţi decât Băsescu

Sunt 20 de milioane de cetăţeni care ar fi mai buni preşedinţi decât Traian Băsescu, a apreciat duminică premierul Victor Ponta, în replică la remarca şefului statului că ar fi un şef de guvern mai bun decât cel actual.

"Ştiţi ce i-aş răspunde la asta, acum, după recensământ?! Sunt 20 de milioane de oameni în România care ar fi mult mai buni preşedinţi decât Traian Băsescu şi care-şi iubesc şi ar face mai mult pentru ţara lor. Asta aş răspunde", a spus Ponta, la Antena 3.

Traian Băsescu a susţinut, pe 4 iulie, într-o emisiune televizată, că ar fi un premier mai bun decât Victor Ponta şi că acesta mai are nevoie de mulţi ani pentru a deveni un şef de guvern acceptabil. "Când îl văd pe Traian Băsescu cu aceleaşi minciuni, cu aceleaşi poveşti, mi-e o lehamite! Singurul lucru bun e că ştiu că mai sunt 500 de zile şi merge pe mare, treaba lui!", a adăugat Victor Ponta, referindu-se la acuzaţiile lui Traian Băsescu, potrivit cărora a premierul a plecat în turneul din Asia fără mandat.

Întrebat dacă, prin acuzaţiile pe care i le aduce, preşedintele Traian Băsescu încalcă acordul de coabitare, Ponta a răspuns că nu, cât timp şeful statului nu blochează activitatea guvernamentală. "Nu, pentru că nu am acord de coabitare, am de colaborare instituţională. Pe mine ce spune domnul Băsescu nu mă interesează. Din punctul meu de vedere, vorbele domniei sale n-au nicio valoare. Pe mine mă interesează ca peste activitatea mea guvernamentală (...) să nu intervină şi să nu mă blocheze într-un fel. Nu ştiu dacă n-a vrut sau nu poate pur şi simplu. Nu s-a întâmplat", a punctat premierul.

El a mai spus că a râs la auzul criticilor lui Traian Băsescu la adresa sa, transmite Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-08

TAGURI: victor, ponta, traian, basescu, presedinte
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MMMIHAI
08 Iul 2013

Ponta esti cel mai mincinos om politic si hot,Basescu e mai bun catine de sute de pri, pentru castie ce vrea pentru tara ,tu stiipentru infractori cum sai scapi de puscarie.cel mai mare plagiator a tuturoe timpurilor , mare escroc a mai ales romini ca prim ministru.
MARIANA
08 Iul 2013

ponta esti un plagiator dovedit, esti un mitoman de clasa, esti un arogant si un om care nu spune sau mai degraBA NU FACE BSOLUT NIMIC DAR NIMIC INAFAR DE A STA ZILE INTREGI LA TV ASTA ESTE PRIMPLAGIATORUL TARII.
ANACOV
08 Iul 2013

Ponta este cel mai slab si prost prim ministru al tuturor timpurilor , dar si periculos pt. ca nu-si da seama ca este paranoic si sufera de personalitate multipla ,omul trebuie sa se trateze pe bune,sa-l ajute apropiatii lui ca singur nu poate,fiindca nu recunoaste ca este bolnav, doar asa putem scapa de megaprostia acestui guvern,sa putem insanatosii Romania de putregaiul care a cuprins-o.Este pacat sa sufere milioane de romani,pentru ticalosia unor grupuri de interese care n-are nici cea mai mica legatura cu binele societatii romanesti. Faceva-ti tratamentul necesar si lasati-ne in pace,ca suntem satui de atata prostie si incompetenta.Pa si Pu !!!!
LUCIAN
08 Iul 2013

Se vede ca sunteti basisti!! Intrebare .. ce a facut bun basescu in cei 9 ani de mandat?? A distrus tot ce putea distruge ..si asta in beneficiul propriu?? Nu trebuie sa va repeziti ! Puteti spune ..cu subiect si predicat .. ce a facut bine ..??Dupa aceea voi spune eu ce a facut ..Rau!!
COSTICA
08 Iul 2013

tot asa sunt si 20 de milioane de romani care ar fi mult mai buni prim ministri ,de ministri nici nu se mai poate vorbi ,mai ales la educatie si la mediu dar de fapt toti ;din pacate sub indrumarea comunistului iliescu si a penalului voiculescu incercati sa face-ti tu si cu crin un cuplu (la nivel de marionete ) gen putin cu medvedev ,distrugand astfel tot ce sa creeat bun in aceasta tara !!!
Random imageUltimele stiri


loading...