2018-12-16 19:58


Victor Ponta susţine că unde a mers în concediu este un pic mai ieftin decât la Mamaia: E dreptul meu să merg în vacanţe

 |  07:27
Victor Ponta susţine că unde a mers în concediu este un pic mai ieftin decât la Mamaia: E dreptul meu să merg în vacanţe

Premierul Victor Ponta a susţinut că unde a mers în concediu este „un pic mai ieftin decât la Mamaia” şi este dreptul lui să meargă în vacanţe cu familia.

"Pentru mine, strict, şi pentru familia mea, poate ar fi un lucru bun şi în vacanţa asta să nu fiu prim-ministru, nu se mai cheltuiau atâţia bani cu supravegherea mea prin diverse ţări", a afirmat Victor Ponta, în cadrul unei emisiuni la România TV.

Chestionat cine l-ar fi supravegheat, premierul a spus că este dreptul lor să facă asta, aşa cum e şi dreptul lui să meargă în vacanţă cu familia.

„Nu ştiu, o agenţie privată de acolo din America (...), un site din România a plătit nişte oameni acolo care au stat după noi. (..) E dreptul lor să facă acest lucru, aşa cum e dreptul meu de a merge în vacanţă cu familia", a răspuns prim-ministrul.

Victor Ponta a ţinut să precizeze că unde a mers el în vacanţă este „un pic mai ieftin decât în Mamaia”.

"Unde am mers eu în vacanţă e un pic mai ieftin decât la Mamaia. (...) Evident că, după 2013, când am fost în vacanţă cu copiii şi domnul Băsescu şi doamna Udrea s-au găsit să mă critice zi de zi cât eram în vacanţă, evident că am discutat cu Daciana ... ce facem?... am zis: hai să mergem cu familia, hai să ne trăim viaţa ca nişte oameni care ... asta e, cu firme pe după noi care să ne facă poze ... am luat decizia, mi-am asumat răspunderea", a susţinut premierul Victor Ponta. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-11
Citeste si:
Victor Ponta: Îl susţin pe Liviu Dragnea la conducerea PSD pentru că aşa l-au votat colegii social-democraţi

TAGURI: victor ponta, concediu, ieftin, mamaia, drept, merge, vacanta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...