2018-12-17 09:37


Victor Ponta: Teodor Atanasiu, unul dintre cei mai mari impostori

 |  10:00
Victor Ponta: Teodor Atanasiu, unul dintre cei mai mari impostori

Liberalul Teodor Atanasiu a fost criticat de președintele PSD, Victor Ponta. Acesta a explicat că politicianul PNL se află printre „impostorii” care au profitat de pe urma ideii de alianță între PNL și PSD.

Prim-ministrul României, Victor Ponta, a declarat vineri seară că Uniunea Social Liberală a fost o idee extraordinară de care însă au profitat numeroși impostori. El a amintit că pregătirea USL a fost asigurată de el împreună cu lideri politici precum Crin Antonescu și Liviu Dragnea. „o idee extraordinară ai cărei părinţi sunt Crin Antonescu, cu mine, cu Dragnea, cu Radu Stroe, cu Edi Hellvig şi de care au beneficiat tot felul de impostori. Atanasiu, întâmplător, este unul dintre cei mai mari impostori, pe care îi şi ştim cu toţi”, a mai spus politicianul social-democrat.

Stenograme ale unor discuții între vechii lideri ai PNL-Bistrița, publicată în urmă cu două săptămâni, l-au pus pe Teodor Atanasiu într-o poziție dificilă după ce s-a aflat că acesta a promis foștilor săi colegi că noii liberali din PDL nu vor fi sprijiniți. „Noi am făcut o fuziune paritară, în care noi am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la Preşedinţie al partidului şi ei ne-au dat sediul, locaţia în care să funcţionăm. Gândiţi-vă că avem 28 de judeţe în care noi conducem în fuziunea asta paritară. Mai mult de atât nu puteam obţine. Eu vă spun că le-am dat şi iluzia că o să aibă prim-ministru. N-o să-l mai aibă. Vă dau în scris că nu o să-l aibă!”, ar fi spus Atanasiu, potrivit stenogramelor publicate. Potrivit Mediafax, la discuții au mai luat parte Alina Gorghiu, co-președinte al PNL, și Marian Petrache, secretarul general al PNL.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-23

TAGURI: victor, ponta, teodor, atanasiu, impostori, psd, pnl, alina, gorghiu, uniunea, social, liberala, dragnea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
23 Mai 2015

sigur ca da domnu COPY-PASTE...tu vezi numai paiele din ochii altora...dar barnele proprii nu prea...fa rost de o oglinda....si uita-te bine...da jos okelarii de cal inainte,si apropos....spune oamenilor ca UDrea-Cocos-Ghitza-Ponta sunt aceeasi mafie care este nasita de acelasi bancher...te bucuri ca pica Udrea exact ca Tariceanu....ca sa ramai singurul popandau la roata de cashcaval...MARE ATENTIE CA PISICILE NEGRE SUNT CU OKII PE TINE....MIAOOOOUUUUUUUUUUUU
DUDĂ (PRINCIP OF POULLA)
23 Mai 2015

SECĂTURA ASTA, ATANASIU, TREBUIE JUGĂNIT ȘI ANINAT DE COPACIU, PT. CRIMA DE ÎNALTĂ TRĂDARE FAȚĂ DE CASA REGALĂ A ROMANICHII! TRAIASCĂ REGELE!
TOT DUDĂ (PRINCIP ETC...)
23 Mai 2015

NA, CĂ UITAI!, ROHMANCI, BEȚI NUMAI APA KANGEN!
Random imageUltimele stiri


loading...