2019-03-19 08:34


Victor Ponta: Toţi impostorii şi urechiștii ar merita tăvăliți prin smoală, umpluți cu pene și fugăriti prin piața publică

 |  07:59
Victor Ponta: Toţi impostorii şi urechiștii ar merita tăvăliți prin smoală, umpluți cu pene și fugăriti prin piața publică

Victor Ponta a precizat vineri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că este „foarte mândru” că a avut „mintea şi curajul” să implementeze asemenea măsuri economice şi sociale. Fostul premier a susţinut că „toți impostorii, urechiștii și "apostolii austerității" ar merita tăvăliți prin smoală, umpluți cu pene și fugăriti prin piața publică”.

„1 MILIARD de RON (peste 200 milioane EURO) încasate în plus la buget în ianuarie 2016 doar din TVA - deși a scăzut cota de la 24 la 9%!  Încasări din CAS cu 11% mai mari deși am scăzut cu 5 puncte procentuale! Încasări din accize mai mari cu 16% prin reorganizarea ANAF și activitatea Direcției Antifraudă! Din acești bani s-au acoperit fără nicio dificultate creșterile meritate de salarii de 25% în educație și sanatate și 10% pentru restul sectorului bugetar! Și cu siguranță, dacă exista voința politică, reprezintă baza sustenabilă pentru legea salarizării și noi măsuri de scădere a CAS! Sunt foarte mândru că am avut mintea și curajul să implementăm aceste măsuri economice și sociale - că am rezistat la toate criticile și atacurile din țară sau afară”, a precizat Victor Ponta.

Fostul premier a susţinut că „toți impostorii, urechiștii și "apostolii austerității" (genul Ionuț Dumitru și alți băsiști siniștri) ar merita tăvăliți prin smoală, umpluți cu pene și fugăriti prin piața publică”.

„Sau măcar să le tăiem din salariile lor de milioane cum au tăiat și ei în 2011! Acum însă au revenit la Putere și probabil vor face din nou ce știu ei mai bine!”, a completat Victor Ponta. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-27

TAGURI: victor ponta, imostor, urechist, merita, tavaleste, smoala, umple, pene, fugareste, piata, publica
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SPITALUL TERORISTILOR TURCI
27 Feb 2016

MAI FACI O OPERATIE CEVA LA SPITALUL LUI ERDOGAN ...SAU VREO SPALARE DE SPAGA IN DUBAI CU GHITZA
ELENA MILEANU
27 Feb 2016

Tu , Victor Viorel Ponta , ai fost și rămâi tatăl impostorilor !! Iate de mânuță cu T Basescu ! Același caracter murdar aveți amândoi!! Nu mai aveți ce căuta în politică !! Plecați !!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...