2019-01-24 01:27


Victor Ponta: Traian Băsescu va avea birou în curtea din Kiseleff a sediului PSD

 |  11:25
Victor Ponta: Traian Băsescu va avea birou în curtea din Kiseleff a sediului PSD

Victor Ponta a precizat miercuri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că Traian Băsescu va avea birou în curtea din Kiseleff a sediului PSD, după ce PMP și UNPR vor fuziona.

"După ultimele mutări de pe scena politică au apărut niște situații extrem de amuzante: 1. Prin fuziunea cu UNPR Traian Băsescu va avea de acum birou în curtea din Kiseleff a sediului PSD; 2. Marea șefă a Marelui PNL, fiica spirituală a Brătienilor — tovarășa Alina Gorghiu Dej stă în sediul PD din Modrogan — în fostul birou al lui Traian Băsescu; 3. La ALDE (sediul USL) în fostul birou al lui Crin Antonescu stă acum Călin Popescu; 4. La PSD Liviu Dragnea stă în fostul birou al lui Mircea Geoană (în fostul birou al lui Adrian Năstase și al meu este acum sală de primiri); 5. Premierul Cioloș stă în fostul birou al lui Emil Boc; 6. Achim Irimescu stă la Ministerul Agriculturii în fostul birou al lui Cioloș; 7. Petre Tobă stă la Ministerul de Interne în biroul lui Gabriel Oprea (fost al Elenei Ceaușescu); 8. Dl Klaus Iohannis stă în biroul de la Cotroceni care a fost al lui Ion Iliescu (nu în cel care a stat Băsescu); 9. La Senat în biroul ocupat înainte de Mircea Geoană, Vasile Blaga și Crin Antonescu se afla acum Călin Popescu-Tăriceanu; 10. La Camera Deputaților fostul birou al lui Valeriu Zgonea a rămas vacant — va fi transformat de conducerea PSD în monument al căilor întortocheate și de neînțeles ale politicii românești", a scris Victor Ponta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-13

TAGURI: victor ponta, traian basescu, are, birou, curte, kiseleff, sediu, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
13 Iul 2016

INDIVIDUL ASTA E CHIAR PENIBIL...PAI CE CONTEAZA CINE UNDE STA...CONTEAZA CE FACI PENALULE....PE NOI NE DERANJEAZA CA ATI DISTRUS SI JEFUIT TOTUL CEEA CE TU NU PREA INTELEGI....ATI MIZAT PE FAPTUL CA NU O SA RASPUNDETI PENTRU FAPTELE VOASTRE........UITE CA NU E ASA...........ORICINE VEDE CE S-A INTAMPLAT DUPA 1989.....UN MARE JAF.....CHIAR AI MARE TUPEU SA MAI SCOTI CAPUL SA VORBESTI DE ALTII
Random imageUltimele stiri

loading...