2018-12-15 22:48


Victor Ponta: UE nu trebuie să respingă emigranţii şi să îi lase să moară pe mare

 |  11:44
Victor Ponta: UE nu trebuie să respingă emigranţii şi să îi lase să moară pe mare

Premierul Victor Ponta a declarat că Uniunea Europeană (UE) trebuie să înţeleagă că nu poate construi ziduri în faţa emigranţilor care fug din ţări defavorizate, ci trebuie să găsească politici de integrare a acestora, nu de a-i respinge sau a-i lăsa să moară pe mare.

"Este inacceptabil pentru Uniunea Europeană, care promovează valorile omului, să spună că nu putem face nimic decât să-i respingem pe aceşti oameni şi cred că noile fonduri alocate de ţările membre şi noi politici sau strategii pentru ajutorarea acestora este singurul răspuns bun (...) Cred că toate ţările europene îşi permit să primească emigranţi, pentru că aduc valoare adăugată în societate, muncind şi adaptându-se foarte repede. Sigur, politicienii populişti şi extremişti folosesc tema migraţiei în lupta politică, dar cred că aceasta este împotriva valorilor europene şi oricine vine şi respectă valorile europene este un bun cetăţean al Europei", a declarat premierul Victor Ponta, la Al Jazeera TV.

Prim-ministrul se află într-un turneu în ţări arabe din Golf.

Victor Ponta a mai spus, în intervenţia TV, că a fost constatată o creştere a numărului de emigranţi care vin prin Bosfor sau Marea Neagră, care până în prezent nu erau rute tradiţionale în acest sens.

"Ideea, însă, de doar a-i respinge sau a-i lăsa să moară pe mare este absolut inacceptabilă. Este datoria noastră să găsim o soluţie pentru toţi aceşti oameni care fug de o situaţie dificilă", a completat premierul Victor Ponta. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-02

TAGURI: victor, ponta, ue, nu, trebuie, respinge, emigrant, lasa, moare, mare, politica, integrare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
03 Mai 2015

JUDECATA DE VALOARE = ZERO.....................................
ANONIM
03 Mai 2015

CONTEAZA GRADUL DE PERICOL SOCIAL si RISCUL de ascundere a adevarului a probelor???? si nu VIOLENTA ca ar folosi arme, copilotule, care faci parte din GROPARII FATALISTI ai Ro alaturi de raspopitul socru SARBU ILIE. "CORUPTIA - reprezinta acele fapte limitative reglementate de lege, precum luarea si darea de mita, primirea de foloase necuvenite, traficul de influenta etc.; constituie activitatile ilicite desfasurate in scopul obtinerii de avantaje materiale sau morale, a unor pozitii sociale sau politice inalte. Coruptia cuprinde incalcarea normelor referitoare la indatoririle functionarului public, precum si neindeplinirea obligatiilor legale de catre agentii economici, avand un grad sporit de periculozitate sociala, cu profunde consecinte negative asupra intregului sistem social. Exista mai multe tipuri de corupti, si anume: coruptie profesionala, economica sau criminalitate economico-financiara sau de afaceri, si coruptia politica, ce include diferite activitati cum ar fi finantarea ilegala a campaniilor electorale, promovarea cu precadere in functii guvernamentale a unor persoane numai pe criterii politice". DEMISIAAAAAAAAAAAAAAAAAA....................
Random imageUltimele stiri


loading...