2018-12-13 04:30


Victor Ponta: Un domn de la DNA mi-a cerut demisia. Cred că era Alina Gorghiu deghizată

 |  12:15
Victor Ponta: Un domn de la DNA mi-a cerut demisia. Cred că era Alina Gorghiu deghizată

Premierul Victor Ponta a scris, miercuri, pe pagina sa de Facebook, că la intrarea în sediul DNA era un singur domn care i-a cerut demisia. Ponta a afirmat ironic că probabil era „Alina Gorghiu deghizată”.

Reacţia premierului vine după ce o parte a presei a sugerat că acesta a fost "huiduit de mai mulți care i-au cerut demisia".

"La intrarea la DNA era un singur domn (așa mulți, unul singur) care mi-a cerut demisia. Cred că era doamna Alina Gorghiu deghizată!", a scris premierul Victor Ponta.

Prim-ministrul a venit, miercuri, la sediul DNA, el fiind citat în dosarul Rovinari -Turceni. La intrarea în sediul instituţiei, prim-ministrul a afirmat că expertiza financiar – contabilă din dosar este finalizată, transmite Agerpres.

La începutul lunii iulie, Victor Ponta a fost chemat la DNA, unde a fost anunțat că în dosar s-a dispus efectuarea unei expertize financiar-contabile. De asemenea, procurorii au instituit măsura asigurătorie a sechestrului asupra bunurilor mobile și imobile ce îi aparțin în dosarul Rovinari—Turceni.

Premierul este urmărit penal în acest dosar pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată și spălare de bani. Procurorii anticorupţie i-au schimbat premierului calitatea în acest dosar din suspect în inculpat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-19
Citeste si:
UPDATE. VIDEO. Victor Ponta, la DNA în dosarul Rovinari - Turceni

TAGURI: victor ponta, domn, dan, demisia, alina gorghiu, deghizata
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
19 Aug 2015

CREDEAM CA O SA-TI FACI GRIJI PENTRU PERIOADA CAND O SA FII LA JILAVA......PARCA AUD RECLAMATIILE>>>>UN DOMN COLEG MI-A CERUT SA FAC ORAL...CA AM GAURA PREA LARGA>>>>SI VOI SUNTETI NISTE SERVITORI-VIOLATORI,CARE ATI VIOLAT SI TALHARIT TOATA ROMANIA PENTRU "MARELE LYCURICI"...SEFUL LUI 666ITZIC-ARESCU666...O SA REDESCHIDEM SANTIERELE LUI CEAUSESCU CU VOI....LA TARNACOP...MUNCA SILNICA PE VIATA....ASTA MERITATI....SCARNAVIILOR MIZERABILE
Random imageUltimele stiri


loading...