2018-07-18 21:39


Victor Ponta: Este nevoie de Ion Iliescu în PSD

 |  10:01
Victor Ponta: Este nevoie de Ion Iliescu în PSD

Victor Ponta, preşedintele PSD, a declarat, duminică seară, că liderul de onoare al partidului rămâne una dintre vocile care contează foarte mult pentru partid, subliniind că este nevoie de acesta în PSD.

Premierul Victor Ponta a participat duminică seară la un concert aniversar în onoarea lui Ion Iliescu, care împlineşte 83 de ani, şi a subliniat că îi doreşte acestuia ''La mulţi ani!'' şi în special sănătate.

"Am venit să-i spun 'La mulţi ani', sănătate şi că avem foarte mult de învăţat de la domnia sa. În mod special cred că domnul Ion Iliescu are nevoie doar de sănătate şi de respect", le-a spus premierul jurnaliştilor înaintea concertului.

Întrebat dacă mai este nevoie de Ion Iliescu în politică, acesta a afirmat că ''la PSD da''.

"La PSD da, în mod sigur. Ştiţi foarte bine că şi în ultima perioadă, fără să fie foarte mult în atenţia dvs., vocea domniei sale contează. Este una dintre vocile care contează foarte mult", a spus premierul.

Victor Ponta, care a venit însoţit şi de fiica sa Irina, le-a mărturisit jurnaliştilor că i-a explicat semnificaţia evenimentului la care participă.

"I-am spus că este un domn care a fost preşedinte înainte să se nască ea, ea s-a născut în perioada altui preşedinte", a adăugat premierul Ponta, potrivit  Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639873-12-11

TAGURI: Victor Ponta, Ion Iliescu, PSD

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova