2017-01-18 16:11

POLITICA


Victor Ponta îl salută pe şeful misiunii FMI cu apelativul „premierul României”

 |  12:51
Victor Ponta îl salută pe şeful misiunii FMI cu apelativul „premierul României”

Conducerea USL a avut vineri dimineaţă o întrevedere cu şeful misiunii Fondului Monetar Internaţional în România. Liderul social-democraţilor, Victor Ponta i-a spus cu această ocazie lui Jeffrey Franks că el consideră că stă de vorbă cu premierul României, atâta timp cât adevăratul premier, Emil Boc, nu are timp să se vadă cu opoziţia. „Este o veste foarte bună pentru noi pentru că a fost programată această întâlnire cu opoziţia, vă place sau nu, noi credem că avem această întâlnire cu premierul României, de vreme ce adevăratul premier nu are timp să se vadă cu noi”, a spus Ponta în debutul întâlnirii cu Franks. Preşedintele PSD a adăugat că ideile bune care pot fi incluse în scrisoarea FMI nu ar trebui să vină doar de la guvern, ci şi de la opoziţie, chiar dacă draftul scrisorii este gata. “Opoziţia este deshisă dialogului şi pentru a vota bugetul, de asemenea, dacă avem o reală perspectivă a bugetului şi dacă avem un dialog asupra măsurilor bune”, a arătat Ponta.

La rândul său, şeful misiunii FMI în România Jeffrey Franks a spus că delegaţia FMI “valorizează dialogul cu opoziţia, sindicate, asociţiile de afaceri” şi că “nici un grup politic nu are monopolul ideilor bune”.

La reuniune au mai participat social-democraţii Victor Ponta, Adrian Năstase şi Liviu Dragnea, liberalii Eugen Nicolăescu şi Daniel Chiţoiu şi conservatorul Daniel Constantin.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-07-08Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image