2017-01-22 18:28


Victor Ponta: „În 2012, PDL va fi la DNA”

 |  18:42
Victor Ponta: „În 2012, PDL va fi la DNA”

Victor Ponta are planuri foarte mari pentru anul 2012. Conform acestuia, USL va câştiga alegerile din 2012, UDMR va trebui să meargă în Opoziţie, iar PDL la DNA.

USL a lansat miercuri, la Cluj-Napoca, documentul politic intitulat „Angajament pentru România” prin care îşi propune să restructureze o Românie care va fi aşezată pe repere morale. Documentul conţine 10 puncte tranşante în care USL este foarte fermă cu privire la PDL sau UDMR.

„Nu cred că după 2012 trebuie să fie nici culoarea verde a celor de la UDMR - au hotărât să meargă alături de cei de la Putere. Există două căi: UDMR trebuie să meargă în Opoziţie şi PDL la DNA”, a spus Ponta cu privire la scandalurile de corupţie în care sunt implicaţi primarii PDL.

În cazul formaţiunii maghiare, în primă fază, cei de la USL ar fi contat pe voturile UDMR pentru eventuala suspendare a lui Băsescu, în condiţiile în care mai au nevoie de cel puţin 17 voturi ale unor parlametari neafiliaţi pentru a cumula 234 de voturi. După ce UDMR l-a sprijint pe Blaga pentru candidatura la Senat, primind, în schimb, şefia SGG, Ponta a declarat că nu se va mai colabora cu UDMR.

Foarte important, Victor Ponta a ţinut să menţioneze că nu se va mai alătura nici un alt partid formaţiunii din Opoziţie: „În acest tricolor (n. red., roşu - PSD, galben - PNL, albastru - PC) nu va fi nici portocaliul minciunii şi al corupţiei, în nici un fel, nici un compromis cu cei de la PDL. Nu va fi negrul celor care după ce au fost alături de noi ne-au trădat, nu ca în Biblie pentru 30 de arginţi, ci pentru grade militare nemeritate şi pentru bani din bugetul public. Trebuie să facem un nou contract cu România şi angajamentul nostru pe care azi ni-l asumăm trebuie să spună foarte clar că putem să ieşim din situaţia actuală doar împreună”, a mai completat Ponta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-08-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

COCO
01 Dec 2011

De ziua Romaniei te bag in p***a ma*i
IOAN
02 Dec 2011

Astept de la Dan Bucura dezvaluirile promise cu referire la sexul cu minore din psd, in special cele neglijate de anchetatori cu privire la Ponta.
UN PENSIONAR
02 Dec 2011

Am mai facut comentarii tot despre TONTA cu minorele unele le at acceptat altele nu desi au fost decente v at legat de email dar va lamuresc sint nascut in 1937 am 74 de ani nepoata care are 24 de ani cind era mica nu putea zice bunicule ci bubucule si binicii bubulina asa ca am ramas cu porecla bubucule dar sa revin la vasnicul politician micu trotinescu care a fost adus in politica de mentorul sau penal patronul gainilor de la CORNU voiam sa spun cucos care ataca armata el care batea la usa LEGIUNII STRAINE dornic de aventura cam asa se comporta si in prezent secondat de somnabulul din gasca PNL dar sa ne spuna ce s a intimplat cu procurorul PANAIT cine i a facut de petrecanie si unde sint dosarele de coruptie la virful politicii dinbovitene ? astept raspuns poate il gasiti dvs stimata redactie

Adauga un comentariu

Random image