2018-12-16 01:02


Victor Ponta respinge ideea schimbării lui Ioan Rus

 |  13:53
Victor Ponta respinge ideea schimbării lui Ioan Rus

Premierul Victor Ponta a declarat marţi, la Palatul Parlamentului, că Ministerul Administraţiei şi Internelor şi-a făcut datoria în cazul Năstase şi că nu vede necesară o remaniere a ministrului Ioan Rus.

“Eu cred că Ministerul de Interne şi medicii, din ceea ce ştiu eu, şi-au făcut datoria. Nu pot să vă spun nimic altceva. Nu am eu dreptul, ca prim-ministru, să vorbesc despre anchete”, a afirmat Ponta.

Întrebat de jurnalişti dacă s-ar impune să se gândească la o remaniere a ministrului de Interne, premierul a răspuns negativ.

“Eu, ca prim-ministru, am ca atribuţii conducerea Guvernului României, ceea ce ţine de atribuţiile Guvernului şi nu am voie şi nu o să comentez niciodată ceea ce face justiţia”, a spus Ponta.

Direcţia Naţională Anticorupţie a confirmat marţi, prin intermediul unui comunicat de presă, că procurorii au început urmărirea penală faţă de trei ofiţeri de poliţie şi faţă de medicul Şerban Brădişteanu, în sarcina cărora s-a reţinut infracţiunea de favorizare a infractorului săvârşită în legătură directă cu fapte de corupţie.

“Faptele care fac obiectul dosarului penal constituit se referă la îngreunarea executării pedepsei aplicate de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie fostului prim-ministru Adrian Năstase”, a precizat DNA.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-04-06

TAGURI: victor ponta, ioan rus, remaniere
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...