2018-12-10 17:27


Victoraş, ai grijă de copii!

 |  17:29

PSD are un proiect de lege prin care ar vrea să permită absolvenţilor de liceu care n-au luat Bacul să se-nscrie, totuşi, la facultate. Cred că iniţiatorii sunt aşa de mândri de prostia pe care le-au dospit-o minţile, încât mă mir că nu încearcă s-o extindă şi în alte domenii. De exemplu, poate că şi candidaţii picaţi la examenele de conducere ar putea primi, totuşi, dreptul să şofeze aşa, de probă, până reuşesc să treacă traseul fără victime… în cele din urmă (condoleanţe supravieţuitorilor). Sau, cine ştie, poate că PSD ar dori să ofere tinerilor care nu reuşesc să termine Facultatea de Medicină halate albe şi dreptul de a face experimente pe pacienţi până iau licenţa – că şi-aşa e deficit de doctori şi progresul ştiinţific costă, ustură şi mai şi ucide, din când în când, n-ai ce-i face, soro.

(…)  Dl Ponta, potenţial prim-ministru după ce-o pleca alde Boc de la Victoria, seamănă cu un puţ plasat inabil chiar în mijlocul potecuţei care ar trebui să ne-ndepărteze de lac.

Acum, eu nu-mi dau seama dacă aşa a fost dintotdeauna şi abia acum s-a dat în fapt sau dacă, deodată, i s-a gripat creierul de la aerul tare al înălţimilor pe care încă doar îşi imaginează că le stăpâneşte.

Încă vreo două-trei tâmpenii de genul ăsta şi o să reuşească performanţa de a fi al treilea preşedinte al PSD care-şi conduce partidul în Opoziţie – în tot atâtea runde de alegeri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-07

TAGURI: Victor Ponta, PSD, Bac
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...