2019-01-20 17:22


Videanu: Oprescu nu e imbatabil, Prigoană are o şansă

 |  16:35
Videanu: Oprescu nu e imbatabil, Prigoană are o şansă

Fostul primar Adriean Videanu crede că Silviu Prigoană are şansă în cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei, iar Sorin Oprescu nu este imbatabil, poate fi învins cu “propriile arme”, “dacă-l aduci în problematica Bucureştiului pe care nu o cunoaşte, dacă intri pe proiectele de care are nevoie Bucureştiul, de viziune”.

“Silviu Prigoană mi se pare un om mult mai realist în ceea ce înseamnă problemele Bucureştiului. Cred că are calităţi manageriale mult mai bune decât le-a avut domnul Sorin Oprescu”, a declarat Videanu, la conferinţa de presă de vineri.

Fostul edil şef al Capitalei îi recomandă lui Prigoană să continue ceea ce el a prezentat la sfârşitul mandatului său, în 2008, ''ca bilanţ şi ca strategie de perspectivă de dezvoltare a Bucureştiului”, pentru că este perfect valabil, cu “mici amendamente, pentru că din păcate am pierdut patru ani”.

Fostul primar general a dat ca exemplu faptul că Oprescu nu a început un proiect de pasaj subteran demarat de el, cel care urma să continue pasajul Basarab şi să degreveze intersecţiile de la Răzoare şi Leu.

Despre proiectele de investiţii demarate de Sorin Oprescu, Adriean Videanu a recunoscut: “Sincer, are. Aviatorilor, Charles de Gaulle, Prezan, proiecte pe care nu le-a terminat. Şi investiţiile pe care le-a făcut în spitale. Sunt onest şi recunosc acest lucru”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-04-16

TAGURI: adriean_videanu, sorin_oprescu, silviu_prigoana
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


IOANA
07 Apr 2012

prigoana chiar are sanse in fata lui oprescu, macar prigoana a aratat ca poate sa faca ceva, oprescu a aratat cat de penibil e
MIHAELA
07 Apr 2012

Ne pierdem vremea cu Oprescu! Sunt atatea de facut si Prigoana asteapta sa elibere fraierul asta de Oprescu locul sa poata face ceea ce si-a propus
MIHAI
07 Apr 2012

Parerea mea este ca Prigoana ar trebui sa-i ia locul nemernicului asta de Oprescu!Ajucat destul teatru si nu a facut nimic!
ANDRA
07 Apr 2012

Oprescu a jucat mereu diverse roluri :cel al prostului,al nestiutorului ,al tampitului…in politica nu se joaca teatru nu i-a spus nimeni! Vrem Prigoana pentru ca e realist , credibil si nu joaca roluri !
CRINA
07 Apr 2012

Ca sa nu mai vorbim de proiectul lui Oprescu cu javrele care te musca pe strada !Oprescu ne-a promis odata demult ca vom scapa de ei! Sunt doar vorbe ale lui cum face de obicei !
ALINA
07 Apr 2012

Am auzit destule vorbe de la Oprescu dar degeaba !Vrem fapte ne-am saturat de vorbe si vrajeli de la mincinosi!Avem nevoie de Prigoana e mult mai realist !
LAURA
07 Apr 2012

Adevarat graieste Videanu !Prigoana are multe sanse!Multi il vor vota !
SASA
07 Apr 2012

Oprescu, nu se desminte in a ne arata pe fata cat este de hot si bandit , continund sa faca afaceri murdare cu amicii lui toti niste baroni si hoti de tara . Cred ca a sosit momentul ca bucurestenii sa afle o data toate mizeriile pe care le-a facut si le face cu nerusinare . Iata si aceasta noua dezvaluire ! Ganditi cu mintea voastra si nu va lasati infuensatii de promisiunile electrorale ale acestui hot care s-a inbogatit in 4 ani cat altii in 20 de ani .
BOBO
07 Apr 2012

Acest Oprescu, nu se desminte in a ne arata pe fata cat este de hot si bandit , continund sa faca afaceri murdare cu amicii lui toti niste baroni si hoti de tara !! Jos hotul de Oprescu !! Cred ca a sosit momentul ca bucurestenii sa afle o data toate mizeriile pe care le-a facut si le face cu nerusinare . si nu da semne de oprire din furatul de la stat, cat si de la cetateni !!!
MITICA
07 Apr 2012

Cred ca a sosit momentul ca bucurestenii sa afle o data toate mizeriile pe care le-a facut si le face cu nerusinare . Iata si aceasta noua dezvaluire ! Ganditi cu mintea voastra si nu va lasati influentati de promisiunile electorale ale acestui hot care s-a imbogatit in 4 ani cat altii in 20 de ani
VASILE
07 Apr 2012

Oprescu a dat iar dovada ca spune numai minciuni… escrocherii si multe alte vorbe in vant !!! Dovezile lucrarilor si promisiunilor de pana acum au aratat adevarata fata a hotului ! Sper ca oamenii sa puna STOP si sa voteze cu cap de data asta !!
MAFTEI
07 Apr 2012

Banditul de Oprescu n-a facut absolut nimic in cei 4 ani la PG !! Trebuie sa-l invinga Prigo, altfel ne mananca maidanezii de vii, deoarece hotul asta nici macar nu a fost interesat de aceasta problema, s-a spalat pe maini si a dat-o la sectoare.
SIMION
07 Apr 2012

Oprescu, un smecher care nu cunoaste administratie, nu stie ce inseamna munca adevarata, deoarece el este un comunist si fiu de securist care a fost invatat sa minta sa fure si sa insele, a ajuns sa isi numere zilele pana la inlocuirea lui in functie !!
IOANA
08 Apr 2012

Jos hotul de Oprescu !! Cred ca a sosit momentul ca bucurestenii sa afle o data toate mizeriile pe care le-a facut si le face cu nerusinare . si nu da semne de oprire din furatul de la stat, cat si de la cetateni !!!
RADU
08 Apr 2012

Silviu Prigoană mi se pare un om mult mai realist în ceea ce priveşte problemele Bucureştiului. Cred că are calităţi manageriale mult mai bune decât le are domnul Sorin Oprescu. Sigur, sunt şi aspecte pe care putem să le discutăm, dar eu cred că Silviu Prigoană are o şansă pe care şi-o joacă în mod onest", a precizat Videanu într-o conferinţă de presă.
SASHA
09 Apr 2012

Borfasul de oprescu si gasca lui de mafioti corupti, toti prietenii lui fi su, fura la greu toate contractele din primarie, fara jena. ANI, DNA, DIICOT ce pazesc?? Nu asculta telefoanele infractorilor?? Nu vede nimeni ce nivel de trai au directorii din primarie, ce masini in parcare, ce concedii in strainatate???
Random imageUltimele stiri

loading...