2018-10-22 13:35


VIDEO. Un lider al Mişcării Populare a anunţat într-o conferinţă că îşi caută iubită: Trebuie să fie atrăgătoare...

 |  12:24
VIDEO. Un lider al Mişcării Populare a anunţat într-o conferinţă că îşi caută iubită: Trebuie să fie atrăgătoare...

Preşedintele partidului Mişcarea Populară din Giurgiu, Marius Bogdan Crăcea a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că îşi caută iubită. Acesta a susţinut că oamenii nu sunt făcuţi să fie singuri, iar „viitoarea iubită” ar trebui să fie „atrăgătoare şi inteligentă”. VIDEO mai jos.

Liderul Mişcării Populare Giurgiu s-a declarat încrezător în demersul său de a-şi găsi iubită, în condiţiile în care horoscopul i-a prezis că în acest an se va însura.

"O să încep conferința de presă cu un scurt anunț care poate fi sintetizat astfel: politician giurgiuvean caut iubită. Alegerile locale se apropie și chiar dacă nu sunt eu prima opțiune a partidului, trebuie să fiu pregătit din toate punctele de vedere. Oamenii nu sunt făcuți să fie singuri, iar femeia spune multe despre bărbatul ei. Sper, cu ajutorul presei, să devin candidatul ideal pentru primăria Giurgiu. Viitoarea iubită, ar fi ideal, să lucreze în sistemul de justiție. Dar, această condiție ar fi prea restrictivă. Criteriile de bază sunt: atrăgătoare și inteligentă. Confruntarea politică ar putea să se complice dacă luăm în considerație că ceilalți contracandidați sunt tați de fete", a declarat Marius Bogdan Crăcea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-14

GALERIE MEDIA


TAGURI: lider, miscarea, populara, anunta, conferinta, cauta, iubita, atragatoare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
14 Ian 2016

Cu atata POLITICA de CACAO a ramas in TARTACUTA lui strimta CARLANULMarius Bogdan Crăcea dupa modelul nimfomanilor POLITRUCI TARICIANU si ZGONEA
CRăCEA ăSTA
15 Ian 2016

vrea cam multe de la viață - și frumoasă, și atrăgătoare, și inteligentă :) Parcă spunea ceva și de studii juridice...ca eventual să-l scape sau să-l îngroape mai tare (în caz de divorț sau ”scapă cine poate”).
Să-I SPUN UN SECRET:
15 Ian 2016

1. dacă contracandidații sunt tați de fete, poate tu o să ai un băiat, mai știi? 2. De obicei, cei care le-a plăcut să cam golănească au NUMAI fete.
AM SCRIS AIUREA....
15 Ian 2016

2. Cei cărora le-a cam plăcut golăneala, au - în genere - NUMAI fete! Unde-i șpilul (sau pedeapsa)? Simplu! Or să aibă parte de bărbați după chipul tac-su-lui.
Random imageUltimele stiri


loading...