2018-12-11 18:01


VIDEO. Victor Ponta i-a spus preşedintelui Albaniei că s-a accidentat la baschet

 |  13:10
VIDEO. Victor Ponta i-a spus preşedintelui Albaniei că s-a accidentat la baschet

Premierul Victor Ponta, aflat la Tirana pentru Summit-ul Procesului de Cooperare în Europa de Sud-Est (SEECP), a fost întâmpinat la sosirea la reuniune de către preşedintele Albaniei. Prim-ministrul şi-a cerut scuze că şchiopătează, explicându-i acestuia că s-a accidentat la baschet.

Citeşte şi: Victor Ponta, la Summit-ul SEECP. Tema reuniunii - perspectiva europeană a statelor din Balcanii de Vest

"Îmi cer scuze, dar am jucat baschet şi sunt puţin...", i-a spus premierul Victor Ponta preşedintelui albanez, arătând spre piciorul stâng.

Surse apropiate lui Victor Ponta au precizat, pentru Mediafax, că premierul s-a accidentat uşor, duminică, fiind lovit la piciorul stâng în timpul unui meci de baschet, medicii recomandându-i să evite deplasările lungi pe jos, pentru un interval de 24-48 de ore.

Premierul Victor Ponta a plecat împreună cu ministrul de Externe spre Tirana, unde vor participa, marţi, la Summit-ul Procesului de Cooperare în Europa de Sud-Est (SEECP). Principalele teme ale reuniunii vizează evoluţiile în plan regional şi perspectiva europeană a statelor din Balcanii de Vest.

Guvernul a anunţat că premierul Victor Ponta va vorbi, într-un discurs, despre importanţa acordată de România consolidării procesului de cooperare regională, mai ales în contextul evoluţiilor politice din vecinătate. De asemenea, prim-ministrul va reafirma susţinerea pentru continuarea procesului de extindere a UE, pe baza îndeplinirii criteriilor de aderare.

Victor Ponta va susţine şi declaraţii de presă alături de preşedintele Bulgariei şi cel al Albaniei.

Albania exercită în prezent preşedinţia SEECP, preluată de la România cu ocazia Summit-ului care s-a desfăşurat la Bucureşti, la 25 iunie 2014. România este depozitarul Cartei SEECP şi, în prezent, face parte din Troica SEECP, alături de Albania şi Bulgaria.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-26

GALERIE MEDIA


TAGURI: video, victor, ponta, spune, presedinte, albania, accidenteaza, baschet, summit, seecp
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ADONIS
27 Mai 2015

Incearca o cura de slabire, dolofanule si pufosule ...
Random imageUltimele stiri


loading...