2016-10-28 05:52

POLITICA


VIDEO: Confesiunea unui ucigaş plătit din Siria

 |  15:33
VIDEO: Confesiunea unui ucigaş plătit din Siria

Sa'er este un asasin plătit de guvernul sirian care a aceptat să vorbească pentru CNN. Postul de televiziune american nu poate confirma povestea acestuia şi nici dacă a fost forţat să o spună. Sa'er spune că a tras în protestatari neînarmaţi şi a ucis mai mult de 70 de persoane. El a lucrat într-o închisoare a Ministerului de Interne. Acolo a primit arme şi ordinul de a ucide. Asasinul a fost prins de opoziţie într-o ambuscadă. De frică, opoziţia îl ţine legat la ochi şi întenţionează să îl dea la schimb pentru alţi bărbaţi. El este un chip de negociere. Guvernul a făcut din el şi alţii ca el monştri, care şi-ar ucide şi părinţii, pretinde Sa'er. Li s-a promis bogăţie şi li s-a spus că ajută la lupta împotriva teroriştilor. ONU estimează că cel puţin 5.400 de persoane au fost ucise în reprimarea comandată de regimul Assad.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-28

TAGURI: siria, asasin, CNN, Sa'er, poveste, confesiune, opoziţie, ONU, morţiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

SILVIU
16 Feb 2012

Miciuni ordinare

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Povestea fumatului. Tabac şi „tiutun”: mode şi metehne vechi Valahia a fost dintodeauna în sincron cu lumea bună a Europei chiar dacă a fost vorba la... 13 Oct 2016 | (1)
Cartea zilei: Secretele Verei Atkins. Povestea unei românce spion în Al Doilea Război Mondial, de Sarah Helm Vera Maria Rosenberg a fost, probabil, cea mai importantă femeie spion din al Doilea Război... 10 Oct 2016 | (0)