2017-01-17 06:54

POLITICA


VIDEO: Imagini şocante cu un activist sirian împuşcat într-un vehicul blindat

 |  17:06
VIDEO: Imagini şocante cu un activist sirian împuşcat într-un vehicul blindat

O înregistrare video în care un civil este urcat de forţele de ordine într-un vehicul blindat pe străzile din Damasc, înainte ca să fie auzite cel puţin două  focuri de armă, a fost postat pe Internet, la doar câteva zile după ce o misiune de observatori din partea Ligii Arabe a sosit în Siria.

Activiştii care militează împotriva regimului condus de preşedintele Bashar al-Assad au afirmat că trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit la doar câteva minute după filmarea imaginilor. Violenţele din capitala siriană au cunoscut un nou val de tensiuni, agenţiile de presă susţinând că cel puţin 11 persoane şi-au pierdut viaţa vineri în urma confruntărilor cu trupele guvernamentale. Trupele loiale preşedintelui Siriei au deschis focul şi asupra unei mulţimi de 20.000 de protestatari, în suburbia Douma.

Prezenţa observatorilor din partea Ligii Arabe a fost criticată de opozanţii actualului regim, aceştia susţinând că violenţele împotriva civililor nu au încetat, iar observatorii străini ajung cu greutate şi nu schimbă cu nimic situaţia din zonele cele mai grav afectate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-07-06

TAGURI: activisti Siria, violente Siria, proteste Damasc, misiune Liga Araba, executie protestatariComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image