2017-01-19 04:19

POLITICA


VIDEO ŞOCANT ! Cadavrele civililor din Siria înroşesc apele unui râu

 |  13:38
VIDEO ŞOCANT ! Cadavrele civililor din Siria înroşesc apele unui râu

Un video şocant, postat de un vizitator al site-ului Puterea, arată cum mai multe cadvre ale unor bărbaţi sunt aruncate de pe un pod, în apele unui râu, în Siria. Mai multe persoane aruncă trupurile neînsufleţite aduse cu o camioneta. Violenţele din Siria au cunoscut un episod extrem de sângeros la sfârşitul săptămânii trecute, când trupele armatei au pătruns în oraşul Hama. Cel puţin 130 de persoane şi-au pierdut viaţa, în timpul unei manifestaţii la care au participat zeci de mii de sirieni. Martorii afirmă că armata a tras în plin în mulţimea de civili.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639255-12-02Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

SILVIU
01 Aug 2011

Va rog, sa confirmati ca armata siriana nu a tras decat in acesti teroristi ,
GEMA
01 Aug 2011

Silviu, ce dovezi ai ca s unt teroristi? Chiar asa. ..s-a ajuns cu propaganda si in presa romaneasca? Daca erau teroristi, treb uiau sa se vada niste arm e pe-acolo, macar...sau s a arate cei care filmeaza niste dovezi, sa faca fi lmul mai credibil. In Sir ia se macelaresc civili s i nimeni nu face nimic !! !
SIRIANU'
01 Aug 2011

Silviu, Radu, nu va mai a scundeti sub nume romanes ti, ca se vede de la o po sta ca scrieti ca si unii care nu stapaniti bine l imba romana ! Toate crime le astea or sa fie platit e scump de cei vinovati m ai devreme sau mai tarziu ...lasati nevinovatii in pace !!!

Adauga un comentariu

Random image