2018-12-14 07:26


VIDEO ŞOCANT ! Cadavrele civililor din Siria înroşesc apele unui râu

 |  13:38
VIDEO ŞOCANT ! Cadavrele civililor din Siria înroşesc apele unui râu

Un video şocant, postat de un vizitator al site-ului Puterea, arată cum mai multe cadvre ale unor bărbaţi sunt aruncate de pe un pod, în apele unui râu, în Siria. Mai multe persoane aruncă trupurile neînsufleţite aduse cu o camioneta. Violenţele din Siria au cunoscut un episod extrem de sângeros la sfârşitul săptămânii trecute, când trupele armatei au pătruns în oraşul Hama. Cel puţin 130 de persoane şi-au pierdut viaţa, în timpul unei manifestaţii la care au participat zeci de mii de sirieni. Martorii afirmă că armata a tras în plin în mulţimea de civili.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639255-12-02
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SILVIU
01 Aug 2011

Va rog, sa confirmati ca armata siriana nu a tras decat in acesti teroristi,
GEMA
01 Aug 2011

Silviu, ce dovezi ai ca sunt teroristi? Chiar asa...s-a ajuns cu propaganda si in presa romaneasca? Daca erau teroristi, trebuiau sa se vada niste arme pe-acolo, macar...sau sa arate cei care filmeaza niste dovezi, sa faca filmul mai credibil. In Siria se macelaresc civili si nimeni nu face nimic !!!
SIRIANU'
01 Aug 2011

Silviu, Radu, nu va mai ascundeti sub nume romanesti, ca se vede de la o posta ca scrieti ca si unii care nu stapaniti bine limba romana ! Toate crimele astea or sa fie platite scump de cei vinovati mai devreme sau mai tarziu...lasati nevinovatii in pace !!!
Random imageUltimele stiri


loading...