2016-12-09 23:37

POLITICA


VIDEO: Partidul lui Putin vrea să interzică propriul clip electoral

 |  15:54
VIDEO: Partidul lui Putin vrea să interzică propriul clip electoral

Membrii partidului Rusia Unită, care-l susţine în campania prezidenţială pe Vladimir Putin, intenţionează să interzică folosirea unui clip electoral care îi îndeamnă pe ruşi să se prezinte la vot într-o manieră cu tentă sexuală. Sub sloganul „S-o facem împreună”, ruşii sunt îndemnaţi să vină la urne de o tânără care intră în cabina de vot şi îl trage după perdea pe un tânăr aflat în secţia de votare. Chiar dacă o parte a opiniei publice a fost scandalizată, motivul invocat de membrii Rusiei Unite nu este tenta sexuală prezentată în imagini. „Partidul cheamă votanţii să încalce Constituţia, atâta vreme cât alegerile pentru Duma de stat sunt secrete”, a afirmat Ghenadi Gudkov, membru al Rusiei Unite, pentru ziarul „Izvestia”. „Un votant trebuie să fie singur în cabina de vot. Dacă acest caz este investigat cum ar trebui, autorii clipului ar putea să primească o amendă serioasă sau să ajungă chiar la închisore”, a mai precizat Gudkov.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-09-28

TAGURI: vladimir putin, partid, clip electoralComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Putin: SUA obligă membrii NATO să se conformeze Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a acuzat faptul că țări membre NATO ar fi fost supuse... 21 Noi 2016 | (3)
Epoca imposturii Au mai fost campanii electorale „amorțite” în România, de-a lungul timpului, dar parcă... 30 Noi 2016 | (0)