2019-03-26 18:40


Viorel Hrebenciuc nu poate justifica peste 42.000 euro

 |  12:52
Viorel Hrebenciuc nu poate justifica peste 42.000 euro

Agenția Națională de Integritate a informat marţi, într-un comunicat de presă, că insepctorii au constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 189.813 lei (42.511 euro), între averea dobândită și veniturile realizate de către Viorel Hrebenciuc.

Potrivit sursei citate, inspectorii ANI au sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate împreună cu familia de Viorel Hrebenciuc, în perioada exercitării mandatului de deputat.

ANI a mai precizat că fostul deputat Viorel Hrebenciuc a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și de drepturile de care beneficiază, acesta depunând un punct de vedere.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-23

TAGURI: viorel hrebenciuc, nu, poate, justifica, peste, 42000, euro, ani
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
23 Feb 2016

CE ABUREALA .Bai VOI DE LA ANI VRETI SA FACETI PUSCARIE CU TOTI CEI CARE VRETI VOI SA-I SPALATI ASA CUM FAC SI CEI DE LA JUSTITIE. ROMANIA TARA DE BANDITI, HAIDUCI SI MAFIOTI.
NUMA ATâT?!
23 Feb 2016

Șobolanul ăsta purtător de ciumă neagră, a halit de la români milioane de euro, dacă n-a ajuns la miliard....și voi îi găsiți DOAR 42.000 de euro?! Și, după ce-a băgat mâna adânc în buzunar, el și fie-su...unul ca el e LIBER, juniorul - la fel, făcând și pe cadrul didactic la ASE...numai în Ro.poți să vezi așa-ceva - JAF, MINCIUNĂ MULTĂ, JUDECATĂ STRÂMBĂ!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...