2019-05-19 20:34


Viorica Dăncilă, a făcut ANUNŢUL: Vom stabili o dată pentru evaluarea în cadrul coaliţiei a activităţii Guvernului

 |  13:07
Viorica Dăncilă, a făcut ANUNŢUL: Vom stabili o dată pentru evaluarea în cadrul coaliţiei a activităţii Guvernului

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că cel mai probabil luni va fi stabilită o dată pentru evaluarea activităţii Cabinetului pe care îl conduce, la o lună de la preluarea mandatului.

"Nu am făcut încă o evaluare în cadrul alianţei PSD - ALDE. O evaluare o fac săptămânal la Guvern, dar o evaluare completă o voi face în cadrul coaliţiei. Probabil astăzi vom stabili, nu am stabilit însă o dată, dar cred că - cât mai curând - vom face o evaluare", a afirmat premierul, la sediul PSD.

Pe de altă parte, Viorica Dăncilă a amintit că, la începutul mandatului său, a vorbit despre fonduri europene, despre Programul Operaţional Regional, şi a specificat atunci că România riscă să piardă 450 de milioane de euro pentru că nu sunt proiecte.

"În urma discuţiilor pe care le-am avut la Bruxelles cu comisarul Corina Creţu, dar şi a discuţiilor pe care le-a avut ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a colegilor de la Ministerul Dezvoltării Regionale, am ajuns la această soluţie - acordarea voucherelor pentru eficienţă energetică şi aici mă refer la izolare clădiri, dar şi schimbarea geamurilor cu termopane", a adăugat premierul, care a precizat că de acest program vor beneficia 200.000 de persoane.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-12

TAGURI: viorica dancila, evaluare guvern,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


STRATEGU
12 Mar 2018

Suveranitatea si Securitatea Nationala a Romaniei implica toate problemele socieatii: economia, echilibrul social, educatia, sanatatea, apararea, diplomatia, justitia, administratia si ordinea publica. Scopul Securitatii Nationale este legitimat inclusiv prin promovarea si apararea intereselor fundamentale ale Romaniei si U.E, protejarea cetatenilor romani, garantarea drepturilor fundamentale si a libertatilor individuale ale acestora si ale membrilor comunitari. Atingerea acestui scop este serios amenintata de incompetenta, intensificarea fenomenului coruptiei si a infractionalitatii care pericliteaza indeplinirea obiectivelor nationale (ex. aderarea la Spatiul Schengen, construirea infrastructurii, dezvoltarea, economica, a invatamintului, a sanatatii, a agriculturii, a turismului etc.) si afecteaza in special functionarea sistemului politico-institutional, eficienta si continuitatea procesului de reforma economico-structurala, implementarea unei economii eficiente, extinderea si consolidarea relatiilor cu statele democratice occidentale si cu institutiile economico-financiare paneuropene, integrarea deplina in structurile euroatlantice. SUVERANITATEA prin definitie este pretentia unui popor de a fi autoritatea politica, nesupusa fata de vreo alta putere superioara, in ceea ce priveste luarea deciziilor politice si aplicarea lor. In sistemul sociopolitic mondial SUVERANITATEA este pretentia statului de a se autoguverna pe deplin, conform unor norme de drept bazate pe o anumita morala, iar recunoasterea mutuala a pretentiilor la suveranitate este baza societatii internationale. Dupa decembrie 1989 poporului roman i s-a deschis calea istorica spre suveranitate si la autodeterminare totala, dar aceste deziderate nu se pot realiza din cauza INCOMPETENTEI si IMORALITATII datorate proprilor nostri romani semidocti, submediocri, incompetenti (paranoici) care se vor, prin autoimpunere a se autointitula elite sau “genii” p
STRATEGU
12 Mar 2018

Dupa decembrie 1989 poporului roman i s-a deschis calea istorica spre suveranitate si la autodeterminare totala, dar aceste deziderate nu se pot realiza din cauza INCOMPETENTEI si IMORALITATII datorate proprilor nostri romani semidocti, submediocri, incompetenti (paranoici) care se vor, prin autoimpunere a se autointitula elite sau “genii” politice sau publice precum si a coruptiei generalizate care stapineste Romania si este prezenta in toate domeniile vietii sale (invatamint, sanatate, administratie, justitie, etc.) Pentru a i se reda SUVERANITATEA si stralucirea dumnezeiasca meritata poporului roman trebuie reduse pe cat posibil din spatiul public, dilentantismul, impostura, submediocritatea si flagelul CORUPTIEI pe care il exercita nonvalorile (asa zisele elite politice) asupra sa. In acest scop este nevoie mai intii de toate de o PUTERE POLITICA formata din elite cu competente dovedite, comparabile cu cele existente in statele emancipate ale lumii si cu grad ridicat de INEGRITATE si MORALITATE. Coruptia (imoralitatea, necinstea) dezvoltata in ultimii 28 de ani afecteaza cvasi - totalitatea domeniilor sociale si in ultima instanta pe cetatean, de la ale carui drepturi si interese fundamentale porneste insusi conceptul de securitate nationala. Lupta impotriva coruptiei si a criminalitatii organizate trebuie sa constituie problema centrala a institutiilor fundamentale ale statului, care au competenta in domeniu deoarece dupa 28 ani de la evenimentele istorice, din decembrie 1989, cind a fost marcat momentul trecerii de la COMUNISMUL - STALINIST la LIBERTATE - DISCRETIONARA, societatea romaneasca a ajuns la stadiul de IMORALITATE NATIONALA.
PAPUSI GOMFLABILE
12 Mar 2018

HAI DRAGA LAS-O MOARTA , CU BARBATUL DIRECTOR LA OMW . A-TI FURAT , DISTRUS , TRADAT , TOATA TARA SI VIITORUL EI PE 100 ANI .
Random imageUltimele stiri


STARBAG