2019-05-21 13:54


Viorica Dăncilă face ANUNȚUL: Sunt de acord cu o Ordonanță de URGENȚĂ

 |  22:51
Viorica Dăncilă face ANUNȚUL: Sunt de acord cu o Ordonanță de URGENȚĂ

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marți seara, la Antena 3, că trebuie dată ordonanța de urgență anunțată de Tudorel Toader pentru contestarea în anulare a sentințelor definitive prin care au fost condamnați definitiv de Completurile de 5 judecători (C5) ai Înaltei Curți de Casație și Justiție (ICCJ) în perioada 2014 – 2018 și declarate nelegal constituite de CCR.

”Am discutat cu ministrul Justiției despre OUG care dă șansa unui proces corect. Toți oamenii care au suferit au dreptul să aibă acest proces corect. Ceea ce este trist e că mulți oameni au făcut pușcărie, și-au distrus familiile, sănătatea. (…) Trebuie să dăm și acestor oameni o șansă“, a afirmat Dăncilă.

Ea a susținut din nou că în declarațiile de la Bruxelles e foarte multă dezinformare.

„Președintele Comisiei Europene a spus că niciodată nu va abdica de la respectarea statului de drept, a drepturilor omului, lupta anticorupție. Oficialii europeni ar trebui să privească cu realism unde sunt drepturile omului la cei care au fost condamnați de completurile nelegale. Faptul că vrem să dăm această ordonanță nu împiedică lupta anticorupție, o ordonanță prin care cei care au fost condamnați le dăm șansa să își dovedească nevinovăția în fața unor completuri corecte“, a susținut Viorica Dăncilă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-22

TAGURI: viorica dancila, ordonanta de urgenta, completuri de judecatori, iccj
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


JUSTITIE
23 Ian 2019

un lucru judecat ramane un lucru judecat tarfa lui dragnea.tu si toader veti face ani grei de inchisoare pentru infractorul dragnea.veti fi linsati .tu si sotul tau prost mafiot petro si care se uita cum dragnea ti-o trage in gura .auzi sa faci s3x cu infractorul periculos dragnea in fata sotului.familie degenerata vai de capul tau cu baiat infiat nelegal .orice judecator va ataca si va anula aberatia voastra bai dambagit-o.tu si carmen dan aveti deja celule pregatite la targsor.veti sta in gauri de sarpe ca pe strada nu mai puteti iesi.
MAFIA
23 Ian 2019

si care este urgenta ,oportunitatea si legalitatea?cine esti tu sa judeci ?oamenii cinstiti din aceasta tara nu au treaba cu justitia penala- 99 la suta din populatie.legile actioneaza pentru viitor.ccr oricum este ilegal constituita si o gasca in slujba infractorilor.si chiar ccr curtea hotilor a decis ca nu se poate interveni in deciziile definitive.
ROMANIA TREZESTE-TE
23 Ian 2019

Dupa LOVITURA DE STAT din dec.1989 cei care au capturat Romania, au instrainat avutia nationala, au distrus economia si alungat populatia din tara si-au dat salarii si pensii seciale iar ACUM ISI DAU SI LEGI SPECIALE .Este OARE poporul roman un popor de sinucigasi…??? AVEM ULTIMA SANSA DE A NE SALVA CA NEAM SI POPOR; O REVOLTA POPULARA GENERALA ca in Coreea de Sud intreprinsa in anii ’90 mai poate NORMALIZA viata publica si cea sociala din Ro. Atunci sud – coreenii au optat, luptat si infaptuit o republica prezidentiala. I-au condamnat prin JUDECARE PUBLICA pe POLITICIENII, GUVERNANTII, DEMNITARII si pe cei cu FUNCTII PUBLICE vinovati de MAREA CORUPTIE intretinuta de acestia cateva decenii. Totodata au dispus si confiscarea averii acestora pana la rude de gradul doi. De atunci gradul de fericire al poporului sud-coreean creste constant. HAIDETI ROMANI la REVOLTA POPULARA GENERALA cat mai avem oportunitatea necesara, adica cat mai avem si noi romanii TARA, sa inlocuim HAZNAUA sau TROACA POLITICA din Ro PLINA de ZOI, LATURI , GUNOAIE si REZIDUURI UMANE cu ELITE adevarate ,progresiste, NATURALE si DEMNITATI umane de CARACTER si cu HAR DUMNEZEESC si spirit de VOLUNTARIAT care sa aduca fericirea mult asteptata de secole si BINELE meritat poporului roman. Ro din 1990 este capturata de MAFIOTI, BANDITI, TALHARI, DERBEDEI, TRADATORI, PROSTITUA(TI)TE etc si trebuie recuperata daca mai putem si cat mai avem ce. Numai o diagnosticare profunda si riguroasa a cauzelor nocive, toxice existente in calea PROGRESULUI NATIEI ROMANE ne va conduce la ELABORAREA unor STRATEGII si PROGRAME eficiente DE DEZVOLTARE in interes general-national. UNDE SUNTETI VOI ADEVAR si DREPTATE PODOABE SFINTE ALE EXISTENTEI UMANITATII PENTRU CA OCHII ROMANILOR PLANSI si TRISTI DE VEACURI VOR SA VA VADA…???...
Random imageUltimele stiri


STARBAG