2019-05-20 12:10


Viorica Dăncilă face o vizită la Bruxelles pentru a se întâlni cu secretarul general NATO

 |  10:01
Viorica Dăncilă face o vizită la Bruxelles pentru a se întâlni cu secretarul general NATO

Premierul Viorica Dăncilă face, miercuri şi joi, o vizită de lucru la Bruxelles pentru a se întâlni cu secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, şi pentru participarea la sesiunea plenară a Comitetului Economic şi Social European (CESE).

"Prim-ministrul Viorica Dăncilă va efectua o vizită de lucru la Bruxelles, în perioada 23-24 ianuarie 2019, în vederea prezentării priorităţilor Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene în cadrul sesiunii plenare a Comitetului Economic şi Social European (CESE), care va avea loc joi, 24 ianuarie 2019. Un alt element important al vizitei va fi întrevederea bilaterală pe care demnitarul român o va avea cu Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg, la sediul Cartierului General al NATO din Bruxelles, cu scopul trecerii în revistă a principalelor subiecte aflate pe agenda NATO, cu accent pe temele de interes pentru România şi pe contribuţiile ţării noastre la implementarea politicilor şi deciziilor aliate", anunţă Guvernul într-un comunicat.

Totodată, agenda vizitei cuprinde şi participarea prim-ministrului Viorica Dăncilă la ceremonia oficială dedicată Zilei Internaţionale de Comemorare a Victimelor Holocaustului, organizată de Congresul Evreiesc European, sub patronajul preşedintelui Parlamentul European, Antonio Tajani, precum şi întrevederea cu preşedintele Comitetului Economic şi Social European, Luca Jahier, şi participarea la reuniunea socialiştilor europeni.

Viorica Dăncilă va participa, de asemenea, la vernisajul expoziţiei de fotografie şi la concertul dedicat debutului Preşedinţiei române la Consiliul UE.

Din delegaţia guvernamentală condusă de premierul Viorica Dăncilă vor face parte ministrul afacerilor externe, Teodor Meleşcanu, ministrul apărării naţionale, Beniamin-Gabriel Leş, ministrul economiei, Niculae Bădălău, ministrul delegat pentru afaceri europene, George Ciamba, ministrul interimar al transporturilor, Rovana Plumb, ministrul culturii şi identităţii naţionale, Valer-Daniel Breaz.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-23

TAGURI: dancila, vizita, bruxelles, nato
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ROMANIA TREZESTE-TE
23 Ian 2019

Dupa LOVITURA DE STAT din dec.1989 cei care au capturat Romania, au instrainat avutia nationala, au distrus economia si alungat populatia din tara si-au dat salarii si pensii seciale iar ACUM ISI DAU SI LEGI SPECIALE .Este OARE poporul roman un popor de sinucigasi…??? AVEM ULTIMA SANSA DE A NE SALVA CA NEAM SI POPOR; O REVOLTA POPULARA GENERALA ca in Coreea de Sud intreprinsa in anii ’90 mai poate NORMALIZA viata publica si cea sociala din Ro. Atunci sud – coreenii au optat, luptat si infaptuit o republica prezidentiala. I-au condamnat prin JUDECARE PUBLICA pe POLITICIENII, GUVERNANTII, DEMNITARII si pe cei cu FUNCTII PUBLICE vinovati de MAREA CORUPTIE intretinuta de acestia cateva decenii. Totodata au dispus si confiscarea averii acestora pana la rude de gradul doi. De atunci gradul de fericire al poporului sud-coreean creste constant. HAIDETI ROMANI la REVOLTA POPULARA GENERALA cat mai avem oportunitatea necesara, adica cat mai avem si noi romanii TARA, sa inlocuim HAZNAUA sau TROACA POLITICA din Ro PLINA de ZOI, LATURI , GUNOAIE si REZIDUURI UMANE cu ELITE adevarate ,progresiste, NATURALE si DEMNITATI umane de CARACTER si cu HAR DUMNEZEESC si spirit de VOLUNTARIAT care sa aduca fericirea mult asteptata de secole si BINELE meritat poporului roman. Ro din 1990 este capturata de MAFIOTI, BANDITI, TALHARI, DERBEDEI, TRADATORI, PROSTITUA(TI)TE etc si trebuie recuperata daca mai putem si cat mai avem ce. Numai o diagnosticare profunda si riguroasa a cauzelor nocive, toxice existente in calea PROGRESULUI NATIEI ROMANE ne va conduce la ELABORAREA unor STRATEGII si PROGRAME eficiente DE DEZVOLTARE in interes general-national. UNDE SUNTETI VOI ADEVAR si DREPTATE PODOABE SFINTE ALE EXISTENTEI UMANITATII PENTRU CA OCHII ROMANILOR PLANSI si TRISTI DE VEACURI VOR SA VA VADA…???...
CIUMA ROSIE PORCINA
23 Ian 2019

proasta suge licuriciul lui Netaniahu si vomita in gura lui Junker..se cheama trafic ilegal de copii cruzi din Tel Aviv la Bruxelles plimbati in gura fara taxe vamale.....Cum faci o familie moderna? folosesti gura unei maimute drept incubator si dupa aia vomiti intr-un uter din costa Rica si speri ca dupa 9luni sa ai un nou candidat la concursul de frumusete din plescoi
Random imageUltimele stiri


STARBAG