2019-05-23 15:08


Viorica DĂNCILĂ, în fața liderilor europeni: Europa este DIVIZATĂ, avem dublu standard

 |  16:36
Viorica DĂNCILĂ, în fața liderilor europeni: Europa este DIVIZATĂ, avem dublu standard

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit, joi, la sesiunea plenară a Comitetului Economic şi Social European, despre o criză profundă de încredere la nivel european, o criză a dublului standard şi o divizare a Europei.

"O criză profundă de încredere la nivel european, a criză a dublului standard şi o divizare a Europei, într-adevăr, aceasta este situaţia actuală şi trebuie să pornim de la situaţia reală pentru a găsi soluţiile care să ducă la o ameliorare a acestei situaţii. Într-adevăr, Europa este divizată, într-adevăr avem dublu standard.

Noi avem nevoie de o Europă unită şi în care toate statele membre să fie tratate în mod egal, iar acest lucru nu depinde decât de noi, de modul în care ne vom raporta la provocările existente, de modul în care vom da răspunsul aşteptat de cetăţeni. Dacă vom continua divizând şi mai mult Europa, atunci nu ne putem mira că următoarea configurare a Parlamentului European va fi una care să nu permită luarea unor decizii corecte pentru cetăţenii europeni", a spus Dăncilă, răspunzând la întrebările ce i-au fost adresate, conform agerpres.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-24

TAGURI: dancila, europa divizata, dublu standard, Comitetul Economic şi Social European
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DUBU STANDARD
24 Ian 2019

Acasa de partea hotilor i borfasilor iar la Bruxelles vorbim de coeziune. Asta nu-i dublu standard ? Iar s-a facut de râs prim- SINISTRA ROMANIEI.
@DUBLU STANDARD
24 Ian 2019

Dublu standard e cand johanus vinde Romania si pe Romani strainilor ,dar o linge pe Merkel si pe nemti Asta e dublu standard
SCâRț!
24 Ian 2019

Aveți dreptate amândoi!
ANONIM
24 Ian 2019

Sinistru este,, dulapul ''care vinde copii romani si deposedeaza de case cu acte false Ce a facut sasul pentru Romania A transformat biblioteca din centrul Sibiului in wc public ,A furat si a masluit acte el cu ravasitoarea dar nu raspunde in fata legii nici el nici Rava
BĂ ANONIME...
24 Ian 2019

Draknea e îngerul păzitor al RO, nu? Ca și Proasta satului! Ești căzut în cap? Dacă ”dulapul” NU răspunde în fața legii pentru că a fost ALBIT de către SISTEM, de ce nu te întrebi cum de a scăpat portocaliul-roș Draknea de atâtea șmecherii! Dacă sasul a transformat biblioteca din Sibiu în WC public, în ce a transformat BELINA, iubitul tău Draknea? În LACUL LUI, PRIMIT DE LA MĂ-SA! Iar Teleormanu, în ranchl-ul personal, din banii de parlamentar, nu? Ăsta se crede JR Ewing, pe bune! ÎI BAG ÎN PIZDA MAMII LOR...PE CEI 2 AGREAȚI DE TINE, PE DULAP ȘI TOATĂ CLASA POLITICĂ...MAI ALES DACĂ MĂ-SA LOR E VAI CAPUL EI SAU LA 2M SUB PĂMÂNT!
ANONIM
24 Ian 2019

Sa tinut dupa Terente si maciuca lui , toata viata . Nici un copil nu a facut
ANONIM
24 Ian 2019

Bai ultimul anonim care dai lectii ,daca astia care guverneaza lasau garda jos johanus ne vindea pe toti inclusiv gazele din marea neagra El lupta pentru Raifaizen bank si pentru casele sasilor hitleristi IL doare in cot de Romania si de romani Asa ca nu l pune tu pe Dragnea care lupta pentru Romania cu un sas vanzator de tara
ANONIM
24 Ian 2019

ANONIME, CE-AI FUMAT? DĂ -MI ȘI MIE, POATE VĂD ȘI EU ”REALITATEA” TA! Eu ce să-nțeleg din mesajul tău TOTAL PĂRTINITOR? Că faci parte din gașca mafiotă? Draknea-al tău (sigur că l-ai votat pe ordinar...) FAPTUL CĂ A FUGIT/FUGE DE O JUDECATĂ DREAPTĂ și că MODIFICĂ LEGILE CA SĂ IASĂ VIRGIN DIN TOATĂ CHESTIA ASTA, ARATĂ CÂT E DE LEPRĂ! Iar faptul că pupă ghiulul sau papucul ”strategicilor”, UNA vorbind patriotard la urechile proștilor (de voi, care l-ați votat și vă uitați în gura lui spurcată), ALTA...în fața puternicilor lumii!
ANONIM
24 Ian 2019

Cum a fost judecat dragnea si de catre cine ?A fost un proces corect dupa referendumul contra lui basescu s au a fost o lucratura a statului care se intalnea prin sufragerii Cate dosare a facut ,,statul '' din sufragerie cu dovezi pe bune Nici unul Nu au fost capabili nici de niste procese echitabile pentru Udrea care se stie ce a facutDaca era respectata litera legii Udrea era de mult in puscarie La fel si cei din dosarele flota, bekhtel, microsoft ,si cate or mai fi dosite de SRI si statul din sufragerieStolojan a sustras de la stat proprietati pe care le a dat institutului la care lucra nevasta De ce se umbla dupa plevusca si sunt lasati in pace pestii cei mari Nu cumva este politie politica de inlaturarea adversarului cu orice pret chiar si cu figerea la rotisor a celor din Colectiv Stim ca iohanis este capul rautatilor De ce nu se fac investigatii ?
ANONIM
25 Ian 2019

Ce a vorbit,, alta ,, in fata puternicilor lumii ? Va puneti ochelari de cal si nu va mai puneti mintile la contributie Vrei sa spui ca dreapta este buna ,ca iohanis este ingerul pazitor al natiunii ?Da de unde ?A aruncat lumea in strada iar casele le a dat la celor de ai luiA injurat o pe bunica copiilor vanduti cand batrana venea si cerea adresa copiilor De ce nu i a dat adresa femeii daca este atat de corect Dar nu e corect individul A facut ,, n ,,magarii cat a fost primar la Sibiu Legile le modifica si vrea sa le faca normale ,sa nu mai fie bagati in puscarie pe dosare fake oameni doar pe criterii politice Eu nu l am votat pe dragnea ,si nici nu o sa l votez dar nici pe sasul asta care ne dispretueste si toarna minciuni cu nemiluitaCand il vad pe individ pe la tv zau , mi e scarba
MăI OMULE!
25 Ian 2019

Faptul că nu VEZI că și unii, și ceilalți SUNT ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI, mă șochează! TOȚI fac parte din SERVICII sau sunt racolați de SERVICII care sunt subordonate la rându-le....STRATEGICILOR, de orice fel...SUA, UE, abitir Germania, Franța și orice altă țară care amenință România iar ĂȘTIA, SLUGI PREA-PLECATE, VÂNDUTE! Dacă Justiția își făcea TREABA pentru care a fost/este plătită, aveam alt Parlament și altă stare de fapt....NU jalnici, cum suntem acum! România MERGE în virtutea inerției, NU datorită lor, a politicienilor! Am fost/suntem perpetuu supuși unor experimente socio-economice, precum cobaii de laborator! TOȚI, CU FOARTE PUȚINE EXCEPȚII MERITĂ PUȘI ÎN FAȚA PLUTONULUI DE EXECUȚIE ȘI CONFISCATE AVERILE IMENSE PENTRU CĂ SUNT SUPER-BOGAȚI, SUNT MILIONARI, MILIARDARI ÎN EURO PE SPATELE NOSTRU ȘI DATORITĂ TRĂDĂRII LOR! ASTA NU VEZI TU, NICI TOATĂ LUMEA!
@MAI OMULE!
25 Ian 2019

Cand a fost chemata in fata comisiei parlamentare kovesi nu a vrut sa vina Cine a invatat o sa nu se prezinte ,nu ,DULAPUL? Ce a facut keovesi cu cei 2 jegosi de la PLOIESTI ?Si a batut jok Au ajuns sa aduca copii de gradinita la anchetele lor de rahat Cand trebuia sa anunte vreun invinuit sa vina la audieri dadea telefon la copilul celui invinuit ,nu persoanei respective Asta cum se cheama? Dulapul stia cum se fac anchetele si cine pe cine ancheteaza dar spunea ca keovesi face treaba buna si nu trebue deranjata Acum oamenii astia de la guvernare (stiu ca nu sunt nici ei usi de biserica) vor sa indrepte cat de cat lucrurileDar voi tipati si umblati cu minciuni pa la BruxelApai bai frate ,nu mai inteleg nimic
@MăI OMULE...
25 Ian 2019

N-o halesc pe Kovesi! Să nu uităm de PACTUL DE COABITARE dintre PONTA și BĂSESCU, da? Unul zicea/poruncea...celălalt făcea/dregea! Cine a pus-o pe Kovesi? Nu Ponta? Despre CE vorbim? Cine a ținut-o atâția ani? șamd....
APROPOS DE COABITARE:
25 Ian 2019

La redactarea PACTULUI, erau cei trei mușchetari: Ponta, Dragnea și Băsescu, tartorul-șef! Ponta era ”secretara” care dactilografia, Dragnea era ”ospătărița” care îi turna alcool matelotului în pahar, în timp ce ăla hăhăia...de fericire, de bucurie!
Random imageUltimele stiri


STARBAG