2019-02-17 01:46


Viorica Dăncilă își pune la PUNCT criticii: ”S-au folosit instituții ale statului în JOCURI POLITICE”

 |  18:25
Viorica Dăncilă își pune la PUNCT criticii: ”S-au folosit instituții ale statului în JOCURI POLITICE”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi, la începutul şedinţei de Guvern, referindu-se la întâlnirea ratată de luni cu preşedintele CE, Jean Claude Juncker, că este regretabil că s-au folosit instituţii ale statului în jocuri politice.

”Din păcate nu pot să nu remarc faptul că şi această reuniune internaţională este politizată într-un mod total lipsit de responsabilitate şi de etică. Acumularea de capital electoral nu ar trebui să primeze în faţa intereselor economice ale României. Este regretabil faptul că se folosesc astfel de evenimente şi instituţii ale statului în jocurile politice, evenimente care ar trebui să promoveze România şi care să nu aibă mize personale, evenimente care sunt folosite de multe ori în detrimentul intereselor publice ale României, aducând costuri de imegine pentru ţara noastră”, a declarat Viorica Dăncilă, conform Mediafax.

Viorica Dăncilă urma să se întâlnească luni seara cu preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, pe aeroportul Băneasa, însă cei doi nu s-au mai întâlnit.

Guvernul a explicat ulterior că avionul oficialului european a aterizat mai devreme, dar şi că ofiţerii SPP au preluat coloana de la scara avionului şi au plecat direct la hotel.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-18

GALERIE MEDIA


TAGURI: viorica dancila, intalnire, juncker, critici, institutii, jocuri politice
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANALFABETA.
18 Sep 2018

Din pacate Romania are in an de CENTENAR CEL MAI PROST SI ANALFABET PRIM-MINISTRU . ESTE O RUSINE ENORMA PENTRU ACEST POPOR SA FIE CONDUS DE UN GUVERN BOLSEVIC FARA VIZIUNE IN MARE PARTE PUSCARIABIL SI DUSMAN PE VALORILE EUROPENE SI TRANS-ATLANTICE.
D NA DANCILA ,
18 Sep 2018

Este mult ,mult peste premierii hitleristului si ale chiorului Bokul UN INDIVID SUB papukul chiorului un individ fara prsonalitate ,un ratat Ciolosul sub papucul homalaului ,un individ care mergea la strans gunoaie si timorat si condus de iohanusul cel dement Sigur indivizii nu au facut nimic pentru romani Doua rusini gretoase !
PESEDISTILOR
18 Sep 2018

nu vedeti ca este proasta mapamondului jeguri umane care sinteti mai prosti ca puiul de magar
CIUMA ROSIE PORCINA
19 Sep 2018

au evitat sa nu se ia ciuma rosie de la sluga flausatului porcar ciumat la politicienii din uE
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...