2019-02-15 23:28


Viorica Dăncilă își recunoaște GAFA: ce s-a întâmplat pe site-ul Guvernului

 |  15:03
Viorica Dăncilă își recunoaște GAFA: ce s-a întâmplat pe site-ul Guvernului

Mesajul transmis, de Ziua Imnului, de premierul Viorica Dăncilă a fost modificat pe site-ul Guvernului, astfel încât greșeala legată de "Câmpia Libertății" a fost corectată, fiind scoasă cu totul precizarea.

“Marcăm astăzi Ziua Imnului Național al României, sărbătoare cu o încărcătură aparte în Anul Centenar al Marii Uniri. "Deșteaptă-te, române!" le-a insuflat curaj românilor în multe momente ale istoriei moderne. I-a mobilizat si pe cei care la 1 decembrie 1918 s-au adunat la Alba-Iulia, acordurile sale exprimând atunci bucuria voinței împlinite a românilor de unitate.Astăzi, ”Deșteaptă-te, române!” este imnul nostru național și ne emoționează ori de câte ori îl auzim ca o încununare a succeselor compatrioților noștri", se precizează în mesajul postat, la ora transmiterii știrii, pe site-ul Guvernului.

În mesajul inițial se arăta: “Marcăm astăzi Ziua Imnului Național al României, sărbătoare cu o încărcătură aparte în Anul Centenar al Marii Uniri. "Deșteaptă-te, române!" le-a insuflat curaj românilor în multe momente ale istoriei moderne. I-a mobilizat si pe cei care la 1 decembrie 1918 s-au adunat pe Câmpia Libertății de la Alba-Iulia, acordurile sale exprimând atunci bucuria voinței împlinite a românilor de unitate. Astăzi, ”Deșteaptă-te, române!” este imnul nostru național și ne emoționează ori de câte ori îl auzim ca o încununare a succeselor compatrioților noștri, citeaza stiripesurse.ro.

Premierul Viorica Dăncilă a făcut o confuzie în mesajul transmis inițial, de Ziua Imnului, vorbind despre "cei care la 1 decembrie 1918 s-au adunat pe Câmpia Libertății de la Alba-Iulia". Câmpia Libertății se află la Blaj, nu în Alba Iulia, iar adunările naționale de aici au avut loc în 1848.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-29

TAGURI: viorica dancila, gafa, site guvern, ziua imnului
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


A CATA OARA ?
29 Iul 2018

Romania a ajuns de rasul lumii cu aceasta analfabeta si inculta. Ea reprezinta exact capacitatea de gandire a incultilor si analfabetilor care voteaza mafia psd.
VAI VAI , NEICUSORULE,PUICUSO
30 Iul 2018

A cata oara ?LIVIA STANCIU impartea dreptatea sub influenta drogurilor Oameni buni iata justitia lui Iohannis plina de drogati si clienti DNA dar si de handbaliste sau baschtbaliste plagiatoare si mincinoaseVai , juristii din Serbia au ramas inlemniti cand au aflat ce fel de fiinte fac dreptatea in Romania si cum o fac Asta nu face de ras Romania ,asa este?Capacitatea de gandire a votantilor PSD este una normala ,nu ca a voastra niste drogati ,care faceti urinoterapie
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...