2019-01-17 17:21


Viorica Dăncilă, MESAJ dur de la Bruxelles: ”Au DISCREDITAT România și românii”

 |  22:48
Viorica Dăncilă, MESAJ dur de la Bruxelles: ”Au DISCREDITAT România și românii”

După dezbaterea din plenul Parlamentului European de la Strasbourg, într-un interviu pentru Antena3, premierul Viorica Dăncilă s-a declarat deranjată de mai multe neadevăruri care s-au spus. Dăncilă speră să nu se ajungă totuși la o rezoluție împotriva țării noastre din partea Uniunii Europene.

"Sunt multe lucruri care m-au deranjat. M-a deranjat faptul că anumite lucruri au fost spuse și nu se pliază pe realitatea din România. Au fost lucruri care au fost preluate, nu știu de la cine. Dar nu acest lucru este important. Important este ca atunci când faci acuzații de genul celor făcute în această dezbatere, trebuie să ai în spatele lor niște lucruri concrete, să te bazezi pe anumite fapte.

 

Dar, cel mai mult și cel mai mult m-a deranjat - și subliniez acest lucru - faptul că oameni care au discreditat România și românii de-a lungul timpului, nu au învățat nimic, continuă să facă acest lucru și asta face rău ca imagine României și românilor.

 

Bun, o să spune-ți că a fost o dezbatere, poate va fi o rezoluție. Eu sper să nu se ajungă la o rezoluție pentru că eu cred că se vor informa mai mult. Cred că ar trebui să ia mai mult ceea ce le-am pus eu, pentru că dacă până în acest moment puteau să motiveze că nu au știut acest lucru, că nu au știut de protocoale, de dosarele făcute judecătorilor, acum nu am au dreptul să spună acest lucru pentru că au auzit cu toții de la premierul României și trebuie să țină cont de acest lucru", a spus Viorica Dăncilă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-10-03

TAGURI: viorica dancila, parlament european, strasbourg
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VACA VEORICA
03 Oct 2018

FA TOANTO , TU SI PARTIDUL SLUGILOR lui DRAGNEA ( PSD ) VA IMPOTRIVITI CELOR CARE VOR SA AJUTE ROMANIA , ADICA UE . IERI AI CRITICAT CA PROASTA UE , IAR MIINE IL TRIMITI PE OAIADAEA LA BRUXELL SA CEARA AJUTOARE PENTRU PESTA PORCINA . VOI NU AVETI NICI UN PIC DE BUN SIMT ? DE CE NU IL TRIMITI PE JIDANUL ORLANDO LA RUSI PENTRU AJUTOARE ? SE PARE CA ORIENTAREA VOASTRA E SPRE RUSI , NU SPRE EUROPA .
FIULER DE TELEORMAN
03 Oct 2018

Meserie de -- lucrator cu gura == la partidul lui puscariasu
ANALFABETA
04 Oct 2018

Romanii nu au denigrat romania ci actiunile puscariasului draknea care nu are ce cauta in fruntea camerei deRutatilor. Masacrarea legilor justitiei pentru a favkriza un puscarias este o REALITATE. OUG data de tine proasto pentru completul lui draknea din 8 oct. 2018. Ai mintit in fata oficialilor europeni dupa o fitzuica scrisa de penalii din Romania. Colaborarea intre institutii sunt necesare in depistarea si condamnarea HOTILOR. DA , ROMANII VOR SA FIE PROTOCOALE . CHIAR SONDAJUL MANIPULATORULUI pieleanu ARATA ACEST LUCRU. ROMANUL CINSTIT SI ONEST BATJOCORIT DE MAFIA PSD NU SETEME DE COLABORAREA INTRE INSTITUTII PENTRU PRINDRREA BORFASILOR PSD. TOT DISCURSUL TAU A FOST NUMAI MINCIUNA SI DEZINFORMARE CULMININD CU IMPERTINENTA SI PROSTIE MARCA PSD.
ALLISON HOWARTS
04 Oct 2018

Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895 1) vrăji vrăji 2) Vrăjile pierdute de dragoste 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile căsătoriei 5) Vraja de legare. 6) vrăji de rupere 7) Înlăturați un iubit trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie 9) doresc să-ți satisfacă iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă ogagakunta@gmail.com
Random imageUltimele stiri

loading...