2018-12-14 01:06


Vlad Voiculescu: A fura din banii destinati Sănătății se învecinează cu crima. Asta s-a întâmplat des în România

 |  14:11
Vlad Voiculescu: A fura din banii destinati Sănătății se învecinează cu crima. Asta s-a întâmplat des în România

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu le-a solicitat, sâmbătă, politicienilor să susțină măsurile conținute în Strategie Națională pentru Resursă Umană în Sănătate, indiferent din ce partid provin. Ministrul a ţinut să precizeze că „a fura din banii destinati Sănătății românilor se învecinează cu crima”, iar „asta s-a întâmplat nepermis de des în România".

"Știți de ce sunt aici? În programul dumneavoastră de guvernare am citit că reforma în sănătate este unul dintre principalele subiecte și asta mă bucură mai ales că o parte din măsurile pe care Guvernul Ciolos deja le-a demarat se află și în programul dumneavoastră", a afirmat Vlad Voiculescu, în fața delegaților prezenți la ședința Consiliului Național de Coordonare al PNL, transmite Agerpres.

Ministrul Sănătăţii a ţinut să precizeze că "a fura din banii destinați Sănătății românilor se învecinează cu crima".

"Nu voi folosi tradiționalele cuvinte de lemn care apar în discursurile despre sistemul de sănătate. Oricare dintre noi, fie că suntem de stânga sau de dreapta, știm că pacientul ar trebui să fie cel mai important personaj dintr-un spital. Din păcate, asta nu se întâmplă întotdeauna. Oricare dintre noi, fie că suntem de stânga sau de dreapta, știm că este necesară o creștere a finanțării sistemului de sănătate. (...) Se împlinește un deceniu de când fiecare partid promite înainte de alegeri această creștere, dar după găsește motive să nu o mai pună în aplicare. Mi se spune adesea să las deoparte corupția mică și să mă ocup de corupția mare. Dar pentru mine și sper că pentru oricare dintre noi, fie că suntem de stânga sau de dreapta, a fura din banii destinati Sănătății românilor se învecinează cu crima. Din păcate, și asta s-a întâmplat nepermis de des în România", a subliniat Vlad Voiculescu.

Ministrul Sănătăţii a făcut apel la clasa politică să susțină "prima Strategie Națională pentru Resursă Umană în Sănătate, strategie care va fi prezentată în luna noiembrie și care va conține măsuri concrete pentru încurajarea medicilor să rămână în România".

"Vă rog să sprijiniți aceste măsuri și rugămintea mea este adresată tuturor politicienilor din România, fie că sunt de stânga sau de dreapta. Unele lucruri trebuie să treacă dincolo de orice adversități politice și Sănătatea este așa ceva. Unele teme trebuie să se ridice deasupra campaniilor electorale și Sănătatea este o astfel de temă. Îi rog pe toți politicienii, indiferent că sunt de stânga sau de dreapta, să înțeleagă că lucrurile au mers prea departe în sistemul de sănătate pentru a-l transforma, în această toamnă, în cal de bătaie politică. Nu de bătăi electorale avem nevoie, nu de calomnii, nu de amenințări. Putem curăța acest sistem, dar doar în echipă. O echipă formată din oamenii buni care lucrează în administrație, din oamenii buni care lucrează în spitale, din oamenii buni care lucrează în policlinici sau pe ambulanțe. În aceste luni am văzut că acești oameni buni există, indiferent de simpatiile lor politice. Mai sunt încă aici și existența unui guvern care să respire bun-simț și competență îi inspiră să rămână aici", a afirmat ministrul Vlad Voiculescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-08

TAGURI: vlad voiculescu, fura, bani, destinat, sanatate, invecineaza, crima, intampla, romania
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
08 Oct 2016

HA HA....NU NUMAI CA SE FURA...DAR CEI CARE FURA (VEZI CAZUL HEXI PHARMA)FOLOSESC BANII PENTRU TOT FELUL DE ACTIVITATI SI MAI CRIMINALE.........DE EXEMPLU PRODUCTIE DE HEROINA>>>>>PE DE O PARTE IMBOLNAVESC PACIENTII DIN SPITALE...SI PE CEALALTA PARTE DISTRUG TINERETUL CU HEROINA....TOTUL DIN BANII MINISTERULUI>>>>>>>>SI CARE E CONCLUZIA?...DACA SE FURA ATUNCI TREBUIE ARUNCATI MAI MULTI BANI ,SI MAI MULTI BANI....BRAVO ESTI DESTEPT...DU-I BANII DIRECT LUI COCOS SI UDREA...IN DUBAI
Random imageUltimele stiri


loading...