2019-01-20 13:06


Vlad Voiculescu: De votul şi de priorităţile politicienilor va depinde sănătatea noastră

 |  09:41
Vlad Voiculescu: De votul şi de priorităţile politicienilor va depinde sănătatea noastră

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a precizat sâmbătă, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că nu va candida la aceste alegeri parlamentare din luna decembrie. Acesta a ţinut să precizeze că indiferent de partid, politicienii vor forma viitorul Parlament al României şi de votul şi de priorităţile lor va depinde sănătatea noastră.

''Am fost invitat la lansarea programului de guvernare al Partidului Naţional Liberal şi am acceptat invitaţia (aşa cum aş accepta şi dacă ar veni din partea altor partide politice interesate de Sănătate). Voi merge pentru a vorbi despre sistemul sanitar, cum l-am găsit şi ce se poate face mai departe pentru însănătoşirea lui. După 4 luni la Ministerul Sănătăţii, ştiu că acest lucru este posibil. Merg acolo pentru că, indiferent de partid, politicienii vor forma viitorul Parlament al României şi de votul şi de priorităţile lor va depinde sănătatea noastră. Pentru că aş vrea să opresc orice speculaţii inutile, anunţ aici că nu voi candida la aceste alegeri parlamentare'', a scris Vlad Voiculescu.

Ministrul Sănătăţii a mai spus că se lucrează la câteva proiecte importante pentru pacienţi şi personalul medical.

''Voi folosi fiecare oră care mi-a mai rămas din acest mandat pentru a le duce la capăt. Desigur, nu aş vrea că acestea să fie folosite că muniţie electorală. Mai degrabă mi-aş dori că, odată finalizate, să reprezinte o fundaţie solidă de construcţie pentru viitorul Parlament şi viitorul Guvern'', a completat Vlad Voiculescu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-08

TAGURI: vlad voiculescu, vor, prioritate, politician, depinde, sanatate
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...