2019-03-26 18:40


Voiculescu, MESAJ către Kovesi: Procurorii DNA vor avea datoria să vă ancheteze

 |  15:41
Voiculescu, MESAJ către Kovesi: Procurorii DNA vor avea datoria să vă ancheteze

Dan Voiculescu a scris pe blogul său că, în perioada următoare, Codruţa Kovesi va trebui să răspundă pentru ”presiunile făcute pe judecători, direct sau indirect”. El afirmă că "lista criminalilor care au furat ani din viaţa unor oameni s-a mai redus cu unul" şi că sunt cel puţin patru care urmează, iar pe Traian Băsescu îl numeşte ”criminalul şef”.

”În atenţia doamnei procuror Kovesi. Va trebui în perioada imediat următoare să răspundeţi pentru presiunile făcute pe judecători, direct sau indirect. Procurorii DNA vor avea datoria să vă ancheteze aşa cum l-au anchetat şi pe Emilian Eva, până la 6 dimineaţa”, a scris Dan Voiculescu marţi pe blogul său.

Luni, el a scris că ”urmează şi criminalul şef, Băsescu”.

”Lista criminalilor care au furat ani din viaţa unor oameni s-a mai redus cu unul. Mai sunt cel puţin patru care urmează. Aceasta este o primă etapă, urmează pedepsele cu adevărat meritate”, a continuat Voiculescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-10

TAGURI: dan voiculescu, kovesi, dna, procurori dna,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
10 Iul 2018

Ihi, va fi presedinta daca pica la invoiala cu stapanii ei. Si va va jumuli stapanii, pe al tau Voiculescule, are prea mult adunat si nu e imun la jumulire, caci avera aceea ce le face cu ochiul alor din afara, doar nu degeaba au ingaduit sa fiti voi hotzoii la butoane, va transforma in albinute ca pe Jiji; si ala a adunat de-i plezneau balamalele, l-au ras de phuuuhuhu! nici nu pot scrie suma ca nu voi fi credibil, in doua randuri l-au ras, intai englejii si cui cotiza n-a zis piss! Apoi iar l-au verificat si l-au ras de alta jumatate, acum e la cateva sute doar dar nici nu mai stia ca el avuse muntii de banet, asa or sa va faca la toti iute, albinute veti fi cu totii, nu degeaba au instaurat comunismul in asta parte de lume.
VARANUL
10 Iul 2018

Locul lui felix turnatorul la secu este la puscarie. Mai are de facut vreo zece ani acest borfas care a jecmanit Romania . El este asasinul moral al Romaniei. A divizat populatia Romaniei cu latrina 3 urat mirositoare unde propaganda bolsevica si fake -news sunt la ordinea zilei.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...