2017-01-18 14:12

POLITICA


Voiculescu a publicat nota în baza căreia a primit decizia de colaborator al Securităţii

 |  17:09
Voiculescu a publicat nota în baza căreia a primit decizia de colaborator al Securităţii

Senatorul PC Dan Voiculescu a publicat vineripe blogul său nota informativă pe baza căreia, spune el, a primit deciziaÎnaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie de colaborator al Securităţii. Elconsideră că nota respectivă nu este relevantă, fiind doar “o comunicare despreun austriac”. Nota care este redată pe blogul lui Voiculescu se referă la uncetăţean austriac de origine română care locuieşte la Viena. După ce dă informaţiigenerale despre acest cetăţean, Voiculescu arată: “Semnalăm de asemeneatendinţa lui L.G. de a atrage spiritual şi material anumiţi cetăţeni români lafuga din ţară sau luarea de poziţie revoluţionară faţă de legile ţării”.

Liderul conservator arată în postarea sa căjudecătorul Emanuel Albu (“fost membru marcant PD”), cel care a dat decizia decolaborare, nu a reuşit să găsească împotriva sa decât “o notă despre un cetăţean străin căruia nuîi plăceau metodele comerţului comunist” pe care chiar a scris-o. “Exact aşa am făcut. Comunicarea a fost adresată directorului întreprinderiide comerţ exterior (NU securităţii!) şi era obligaţie legală.Domnul judecător Albu, colegul domnului Băsescu, a considerat că îndeplinireaacelei obligaţii legale reprezintă o dovadă a colaborării cu Securitatea. Unicadovadă, pentru că toate celelalte acuzaţii au fost respinse. Toate, inclusivcele ale verişoarelor. Nu cer simpatie, ci doar o banală analiză logică”, maiscrie Voiculescu. El consideră că “cineva” manipulează opinia publică cu scopulde a-l transforma în “reperul absolut al răului”, iar nota conţine “frazelungi, dar lipsite de conţinut concret”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-07-28

Mai multe imagini:
Voiculescu a publicat nota în baza căreia a primit decizia de colaborator al Securităţii
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

PRIZEE
07 Mai 2011

Ce pretentii sa ai de la jutitia actuala?!A deveni t o unealta in mana lui B asescu, care nu ezita sa o folosesca, mai ales in detrimentul unor adversar i ca Voiculescu.
PRIZEE
07 Mai 2011

Argumentele lui Voiculesc u sunt logice. Ilogic est e sa numesti ca judecator in acest proces, al unui adversar al lui Basescu, pe unul care a fost marc ant lider PDL, mai exact presedinte PDL Hunedoara si secretar de stat in gu vernul PDL-ist.
PEDRO
07 Mai 2011

Este cat se poate de evid ent faptul ca Voiculescu nu are nici o legatura cu fosta securitate. Basesc u a ciripit destul de mul t la fosta securitate.In calitatea sa de ofiter de marina, Traian Basescu d adea informatii cu privir e la starea de spirit a e chipajului, temele de dis cutie abordate de membrii echipajului, activitatil e si contactele pe care m embrii echipajului le ave au in porturi, in timpul escalelor, activitati de contrabanda si specula, d ar si despre eventuale ap recieri sau comentarii fa cute de membrii echipajul ui cu privire la conducer ea superioara de partid s i de stat.
PEDRO
07 Mai 2011

Toate argumentele pe care le-a prezentat Voiculesc u sunt conforme cu realit atea. Justitia este contr olata de turnatorul Bases cu.
SIRIANA
07 Mai 2011

Atat decizia cat si motiv area sunt sunt niste come nzi de la seful cel mare. ...parerea mea!!!
STELIAN TUDOSE
07 Mai 2011

A publicat-o pentru ca nu are absolut nimic de asc uns. Si prin asta, a dove dit ca nu se sustine verd ictul dat de ICCJ. De fap t, acel verdict a fost da t de un PDist de frunte, judge Albu. O lichea a lu i Basecu. Justitia adevar ata este la CEDO. Cel mai important lucru este ca noi, romanii, stim ca Voi culescu este nevinovat!
CORNELIUS
07 Mai 2011

si eu sunt de parere ca e cam prea puternica toata campania asta de discred itare a lui voiculescu si cam bate la ochi...nu am vazut sa se fi facut la fel de multa valva despre altii care chiar au dove zi ce-i incrimineaza tare de tot..s-ar putea sa fi e o strategie politica fa cuta de adversarii sai

Adauga un comentariu

Random image