2016-12-09 04:00

POLITICA


Voiculescu a publicat nota în baza căreia a primit decizia de colaborator al Securităţii

 |  17:09
Voiculescu a publicat nota în baza căreia a primit decizia de colaborator al Securităţii

Senatorul PC Dan Voiculescu a publicat vineripe blogul său nota informativă pe baza căreia, spune el, a primit deciziaÎnaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie de colaborator al Securităţii. Elconsideră că nota respectivă nu este relevantă, fiind doar “o comunicare despreun austriac”. Nota care este redată pe blogul lui Voiculescu se referă la uncetăţean austriac de origine română care locuieşte la Viena. După ce dă informaţiigenerale despre acest cetăţean, Voiculescu arată: “Semnalăm de asemeneatendinţa lui L.G. de a atrage spiritual şi material anumiţi cetăţeni români lafuga din ţară sau luarea de poziţie revoluţionară faţă de legile ţării”.

Liderul conservator arată în postarea sa căjudecătorul Emanuel Albu (“fost membru marcant PD”), cel care a dat decizia decolaborare, nu a reuşit să găsească împotriva sa decât “o notă despre un cetăţean străin căruia nuîi plăceau metodele comerţului comunist” pe care chiar a scris-o. “Exact aşa am făcut. Comunicarea a fost adresată directorului întreprinderiide comerţ exterior (NU securităţii!) şi era obligaţie legală.Domnul judecător Albu, colegul domnului Băsescu, a considerat că îndeplinireaacelei obligaţii legale reprezintă o dovadă a colaborării cu Securitatea. Unicadovadă, pentru că toate celelalte acuzaţii au fost respinse. Toate, inclusivcele ale verişoarelor. Nu cer simpatie, ci doar o banală analiză logică”, maiscrie Voiculescu. El consideră că “cineva” manipulează opinia publică cu scopulde a-l transforma în “reperul absolut al răului”, iar nota conţine “frazelungi, dar lipsite de conţinut concret”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-07-28

Mai multe imagini:
Voiculescu a publicat nota în baza căreia a primit decizia de colaborator al Securităţii
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

PRIZEE
07 Mai 2011

Ce pretentii sa ai de la jutitia actuala?!A devenit o unealta in mana lui Basescu, care nu ezita sa o folosesca, mai ales in detrimentul unor adversari ca Voiculescu.
PRIZEE
07 Mai 2011

Argumentele lui Voiculescu sunt logice. Ilogic este sa numesti ca judecator in acest proces, al unui adversar al lui Basescu, pe unul care a fost marcant lider PDL, mai exact presedinte PDL Hunedoara si secretar de stat in guvernul PDL-ist.
PEDRO
07 Mai 2011

Este cat se poate de evident faptul ca Voiculescu nu are nici o legatura cu fosta securitate. Basescu a ciripit destul de mult la fosta securitate.In calitatea sa de ofiter de marina, Traian Basescu dadea informatii cu privire la starea de spirit a echipajului, temele de discutie abordate de membrii echipajului, activitatile si contactele pe care membrii echipajului le aveau in porturi, in timpul escalelor, activitati de contrabanda si specula, dar si despre eventuale aprecieri sau comentarii facute de membrii echipajului cu privire la conducerea superioara de partid si de stat.
PEDRO
07 Mai 2011

Toate argumentele pe care le-a prezentat Voiculescu sunt conforme cu realitatea. Justitia este controlata de turnatorul Basescu.
SIRIANA
07 Mai 2011

Atat decizia cat si motivarea sunt sunt niste comenzi de la seful cel mare....parerea mea!!!
STELIAN TUDOSE
07 Mai 2011

A publicat-o pentru ca nu are absolut nimic de ascuns. Si prin asta, a dovedit ca nu se sustine verdictul dat de ICCJ. De fapt, acel verdict a fost dat de un PDist de frunte, judge Albu. O lichea a lui Basecu. Justitia adevarata este la CEDO. Cel mai important lucru este ca noi, romanii, stim ca Voiculescu este nevinovat!
CORNELIUS
07 Mai 2011

si eu sunt de parere ca e cam prea puternica toata campania asta de discreditare a lui voiculescu si cam bate la ochi...nu am vazut sa se fi facut la fel de multa valva despre altii care chiar au dovezi ce-i incrimineaza tare de tot..s-ar putea sa fie o strategie politica facuta de adversarii sai

Adauga un comentariu

Random image