2019-03-24 18:13


Vosganian LINIȘTEȘTE românii: „Nu se va da o OUG pe amnistie și grațiere”

 |  18:09
Vosganian LINIȘTEȘTE românii: „Nu se va da o OUG pe amnistie și grațiere”

Purtătorul de cuvânt al formaţiunii conduse de Călin Popescu Tăriceanu susţine că Executivul din care partidul său face parte nu va trece nicio ordonanţă de urgenţă privind amnistia şi graţierea.

"De mult am încetat să comentăm zvonurile care apar. Sigur este că mâine nu se va da o OUG pe amnistie și grațiere, așa cum ne informau zvonurile", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt şi vicepreşedinte al ALDE, Varujan Vosganian.

Intervenţia lui Vosganian vine în contextul în care surse politice preluate de mass-media au evidenţiat, pe parcursul zilei, posibilitatea ca în şedinţa de guvern de marţi Executivul Dăncilă să adopte o ordonanţă de urgenţă favorabilă liderului PSD, Liviu Dragnea.

Totodată, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au discutat azi despre posibilitatea de a da ordonanță de urgență pe amnistie și grațiere, susține g4media.ro, care citează surse politice.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-16

TAGURI: alde, tariceanu, vosganian, oug, amnistie, gratiere
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEGILE LOR
17 Iul 2018

Un grec mincinos hot si un tigan cu jongleri de afaceri . Mari rechini vrea sa ramina si cu bani in conturi . Aceste lucruri sint secrete si nu se discuta pe strada de orce mafiot . Se discuta de aproape 2 ani , sa poata planifica noile furturi . Acum vor fii curati si sa programeze o noua lege . HOTILOR FURATII CIT PUTETI . HAI LA FURAT TOTI OAMENI DIN TARA . MARI MAFIOTI NE APARA INTERESELE .
ANONIM
17 Iul 2018

Mai cacat obsedat ce fura guvernul mai javra?Arata mi si mie mai dement drogat Mai taca ti gura ca ne ai innebunit cu furatul Ce a furat ?:au furat edituri cum au furat ai tai au furat case au furat navele romaniei ,ce au furat japita nebuna?Au delapidat fondurile primariei Sibiu au facut trafic cu minori pentru organe au delapidat si insusit case cum a facut psihopatul vostru chior? hotul striga hotii !
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...